Meteen naar de inhoud

Adidas Hybrid S-5000 3 in 1

17.95

De Adidas Hybrid S-5000 3 in 1 badminton shuttle is een zeer betaalbare (hybride) shuttle vooral geschikt voor spelers die regelmatig spelen en een extra duurzame trainings-shuttle nodig hebben welke een goede vlucht biedt. De shuttles gaan lang mee dankzij de stevige eenden veren en de plastic rok die in de kurken dop is gestoken.

Normaliter bestaat het maken van een veren badmintonshuttle uit 26 stappen. echter om een Adidas Hybrid S-5000 3 in 1 badminton shuttle te fabriceren zijn slechts 6 stappen nodig.

De grootste tijdswinst word gehaald door de veren pennen te vervangen met een plastic rok (vandaar hybride). Uiteindelijk is er 3 uur voor nodig om een Adidas Hybrid S-5000 3 in 1 badminton shuttle te fabriceren ten opzichte van 30 dagen voor een normale veren badmintonshuttle.

Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat de shuttle zeer vers en betaalbaar is. en tevens een hoge duurzaamheid heeft.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Adidas Hybrid S-5000 3 in 1

Veren badmintonshuttles zijn er in allerlei soorten. van training shuttle tot aan internationale toernooi shuttle.
Vaak worden voor de trainingen de shuttles tot /- € 20.- gebruikt en voor de competitie en toernooien de iets duurdere shuttles.

De Shuttlelijst word ieder seizoen geupdate door Badminton Nederland en kun je hier vinden.

Wil je Adidas Hybrid S-5000 3 in 1 shuttles kopen dan ga je natuurlijk naar de badminton winkel

Naar badminton winkels hoef je niet verder meer te zoeken. Bij Allrackets.com bestel je alles om jouw badminton trainingen en wedstrijden naar een hoger niveau te tillen. Wil je Badminton shuttles kopen? Wij beschikken over een enorm assortiment AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex badminton shuttles.

Heeft u twijfels over welke badminton shuttle u moet kiezen? Onze deskundige klantenservice helpt u graag bij de keuze van de juiste badmintonshuttle voor uw spel.

Merk

Adidas

Categorie

Type shuttle

FZ Forza Slider
Over FZ Forza

Het online kopen van een FZ Forza product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan FZ Forza producten, van badmintonrackets en schoenen tot allerlei accessoires. In deze webshop vindt u alle producten van FZ Forza voor de beste prijs.

FZ FORZA is van topkwaliteit uitrusting tegen eerlijke prijzen, ontwikkeld in Denemarken door badmintonspelers voor badmintonspelers. FZ FORZA is altijd stijlvol, uitdagend en competitief! Het idee van een Deens kwaliteitsproduct tegen een eerlijke prijs als alternatief voor de Aziatische merken bleek een goed product, en in 1993 was FZ FORZA al het op één na grootste badmintonmerk in Denemarken.

Heeft u vragen over FZ Forza producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om u te helpen met uw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adidas Hybrid S-5000 3 in 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *