Adidas Spieler E07.1 Silver (bespannen)

$42.63

De Adidas Spieler E07.1 Silver is een heerlijk badminton racket voor de beginner. Het racket is net even wat lichter van gewicht dan de Adidas Spieler E06.1 Yellow (bespannen) en is daardoor een prima racket voor allround spel.

Op voorraad

$

Adidas Spieler E07.1 Silver

De Spieler badminton rackets serie is de instap serie van Adidas. Wil je een badminton racket van een hoogwaardige grafiet maar niet de hoofdprijs betalen dan is een Adidas Spieler badmintonracket een uitstekende keuze!

Klik hier voor alle Adidas Spieler badminton rackets.

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Balans

Maximale bespankracht

Merk

Gripmaat

G5

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adidas Spieler E07.1 Silver (bespannen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.