Meteen naar de inhoud

Adidas Spieler E07.1 Silver (bespannen)

(1 klantbeoordeling)

34.95

De Adidas Spieler E07.1 Silver is een heerlijk badminton racket voor de beginner. Het racket is net even wat lichter van gewicht dan de Adidas Spieler E06.1 Yellow (bespannen) en is daardoor een prima racket voor allround spel.

Op voorraad

Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Adidas Spieler E07.1 Silver

De Spieler badminton rackets serie is de instap serie van Adidas. Wil je een badminton racket van een hoogwaardige grafiet maar niet de hoofdprijs betalen dan is een Adidas Spieler badmintonracket een uitstekende keuze!

Klik hier voor alle Adidas Spieler badminton rackets.

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Balans

Maximale bespankracht

Merk

Gripmaat

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

1 beoordeling voor Adidas Spieler E07.1 Silver (bespannen)

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

DutchEnglishGerman