Meteen naar de inhoud

Adidas Überschall F3.1 (bespannen)

119.95

De Adidas Überschall F3.1 is een ultralicht badminton racket met een medium stijve steel en een topzware balans. waardoor het perfect is voor snelle allround spelers en zeer stabiel en gemakkelijk te gebruiken is.

Op voorraad

Adidas Überschall F3.1

De Überschall badminton rackets serie is de speed serie van Adidas. Überschall betekent letterlijk ‘Supersonisch’ en dat zit in het DNA van de rackets-make-up. Met behulp van de dunne frametechnologie en hoogwaardige grafiet is de slagsnelheid van deze badminton rackets buitengewoon. waardoor met gemak en precisie dynamische kracht wordt gecreëerd.

Klik hier voor alle Adidas Überschall badminton rackets.

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Balans

Maximale bespankracht

Merk

Gripmaat

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.