Meteen naar de inhoud

Adidas VS3 Backpack Blue

(1 klantbeoordeling)

47.95

De Adidas VS3 Backpack Blue een stijlvolle rugtas van Adidas.

De rugtas is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een formaat van 50 x 25 x 20 cm. daarnaast is de tas voorzien van meerdere vakken en verstelbare schouderbanden. In deze badminton rugzak zit tevens een speciaal vak voor een 15 inch laptop.

Kleur

,

Merk

Type Badmintontas

yonex logo

Yonex Badminton

Het online kopen van een Yonex product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan Yonex producten, van badmintonrackets, schoenen, speciale badmintontassen, kleding tot allerlei accessoires zoals shuttles en grips. In deze webshop vindt je alle producten van Yonex voor de beste prijs.

Het grootste badmintonmerk is het Japanse Yonex. Rond 1962 werden de eerste houten badmintonrackets geproduceerd. Het No. 2000 Yonex-racket betekende een compleet nieuwe periode in de badmintonsport. Het duurde dan ook niet lang voordat Yonex marktleider werd op het gebied van badminton in Japan. Jaren en vele gloednieuwe technologieën later is Yonex het go-to merk voor badmintonrackets, -schoenen, -tassen, -shuttles en -snaren. Alle Yonex badminton artikelen zijn natuurlijk verkrijgbaar bij AllRackets.com.

Heb je vragen over Yonex producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om je te helpen met jouw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Yonex badminton rackets
Yonex badminton schoenen

1 beoordeling voor Adidas VS3 Backpack Blue

  1. Lucy Korving (geverifieerde eigenaar)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.