Meteen naar de inhoud

Adidas Wucht Overgrip P5 White

6.95

De Adidas Wucht Overgrip P5 White is witte grip met een zacht gevoel. Verkrijgbaar per 3 badmintongrips in een handig bewaardoosje.

Leverbaar in 2-3 werkdagen

Adidas Wucht Overgrip P5 White

De Adidas Wucht Overgrip P5 White is witte grip met een zacht gevoel. Verkrijgbaar per 3 badmintongrips in een handig bewaardoosje.

1150 X 25 X 0.65 mm

Badmintongrips

Badmintongrips verhogen de hoeveelheid grip op het racket. Een goede grip absorbeert vocht waardoor het racket minder snel uit je handen glijdt. Een goede badmintongrip zorgt voor een duidelijke toename van het speelcomfort. AllRackets.com heeft een breed assortiment badminton grips van vele grote merken.

Heeft u twijfels over welke badminton grip je moet kiezen? Onze deskundige klantenservice helpt je graag bij de keuze van de juiste badmintongrip voor uw badmintonracket.

Basisgrip. Overgrip of Badstof?

De eerste keuze die je maakt wanneer je een nieuwe grip aanschaft is of je kiest voor een basisgrip of een overgrip. Een basisgrip plaats je direct op het handvat terwijl een overgrip bovenop de basisgrip word gelegd.

Welke badmintongrip is voor jouw het beste? Dat is vooral een persoonlijke voorkeur. Een basisgrip is minder aan slijtage onderhevig terwijl je een overgrip vaker dient te vervangen om het speelcomfort te behouden. Veel wedstrijdspelers maken gebruik van overgrips zodat ze met regelmaat het gevoel van een ‘nieuwe’ badmintongrip ervaren en zo iedere wedstrijd met perfect materiaal kunnen starten. Heb je last van zweethanden dan is een badstof/towel grip een aanrader. Deze plaats je direct op het handvat of op de basisgrip. Zo kun je de beste gripdikte kiezen die prettig voelt voor jouw handpalm en vingers.

Grips

Aantal grips

Merk

Adidas

Kleur

White

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adidas Wucht Overgrip P5 White” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *