Meteen naar de inhoud

Adidas Wucht P8 Tokyo 2021 (onbespannen)

129.95

De Adidas Wucht P8 is Adidas ‘zwaarste. krachtigste en technologisch meest geavanceerde racket. Ontworpen voor de gevorderde speler draait alles bij dit badminton racket om Deep Court Attacking.

De Adidas Wucht P8 Tokyo 2021 is een speciale versie van de Adidas Wucht P8 en geeft u een immense kracht dankzij het topzware blad gecombineerd met een ultrastijve steel.

Om spelers in staat te stellen de maximale prestatie uit de Adidas Wucht P8 Tokyo 2021 te halen. heeft het badminton racket een ruime sweetspot. wat op zijn beurt weer zorgt voor een stabiele hit zonder verspeelde energie.

De Adidas Wucht P8 Tokyo 2021 is een perfect voor de aanvallende dubbelspelers!

Uitverkocht

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Balans

Merk

Adidas

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

1 beoordeling voor Adidas Wucht P8 Tokyo 2021 (onbespannen)

  1. Aja

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *