Meteen naar de inhoud

Drop Shot Sakura 4.0

73.95

De Drop Shot Sakura 4.0 is een druppelvormig racket ontworpen voor elke speler die begint met padel spelen, ongeacht leeftijd of geslacht. Het is een padelracket dat flexibele materialen combineert met Eva Soft-rubber, waardoor een geweldige slag en een brede sweet spot bij het slaan wordt bereikt.

Dankzij de Cork Grip-technologie worden trillingen bij het slaan verminderd in combinatie met een dubbel buisvormig carbonframe.

Ontworpen voor gevorderde spelers op instapniveau die op zoek zijn naar een racket dat kracht en comfort geeft aan hun spel.

Op voorraad

Categorieën: , ,

Drop Shot Sakura 4.0

Het merk Drop shot is een van de nieuwere padel merken op de markt. Drop shot is in volle samenwerking met 13 keer nummer 1 van de wereld Juan Martin Diaz. Door deze samenwerking zijn de Drop Shot padel rackets kwalitatief goed en ook nog mooi van ontwerp. Drop shot is momenteel aanwezig in meer dan 20 landen. Zelf zeggen ze dit te danken aan hun dagelijkse inspanning en werk die zij in padel stoppen.

De beste materialen en meest geavanceerde technologieën

Drop Shot heeft een aantal rackets in de collectie zitten die voorzien zijn van Energy Pro. Energy Pro is een extra laag op het racket, wat zorgt voor behoud van elasticiteit en veerkracht bij extreme temperatuurverschillen.

Balans

Merk

Gewicht van racket

Bladvorm

DutchEnglishGerman