Meteen naar de inhoud

Dunlop Boost Control 2.0

94.95

De Dunlop Boost Control 2.0 Padelracket is een racket wat zeer geschikt is voor de beginnende padel speler. Het racketblad heeft een ronde vorm waardoor de sweetspot relatief groot is en je wat sneller de bal ‘vol’ zult raken. Het ronde racketblad zorgt er ook voor dat het gewicht op alle punten gelijk is, waardoor het racket makkelijk te handelen is. De ronde vorm in combinatie met het gewicht (355 gram) maakt dit racket ideaal om met veel controle te spelen.

De samenstelling van grafiet en Ultra soft Eva geeft extra comfort en maakt het racket een super licht gewicht. Het gewicht en de geometrie van het racket zorgen voor een optimale beheersbaarheid en power.

Op voorraad

Categorieën: , ,

Dunlop Boost Control 2.0 Padel Racket

Dit Dunlop Padelracket is ideaal voor beginners en af en toe spelers. Het ronde blad met een brede sweetspot in het midden zorgt voor extra controle en is vergevingsgezind. ook als je de bal niet met het midden van het blad raakt.

Meer info op https://dunlopsports.com Ben je opzoek naar een ander Dunlop padelracket? Alle Dunlop Padel rackets kunt je hier vinden.

Balans

Gewicht van racket

Merk

Bladvorm

DutchEnglishGerman