Meteen naar de inhoud

Dunlop Nanoblade Savage Woven Lite (bespannen)

104.95

De Dunlop Nanoblade Savage Woven Lite is de nieuwe topper van Dunlop. Het badmintonracket is zeer geschikt voor de aanvallende speler dankzij de ‘topzware’ balans.

De medium flexibele steel zorgt voor een goede balans tussen power en controle. Het gewicht van het racket is slechts 78 gram en met zijn zwart-grijze kleuren is dit een zeer stijlvol badmintonracket.

AllRackets.com levert dit badmintonracket standaard bespannen.

Op voorraad

Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Flexibiliteit

Gewicht van racket

Balans

Maximale bespankracht

Merk

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

DutchEnglishGerman