Meteen naar de inhoud

FZ Forza Light 3.1

69.95

De FZ Forza Light 3.1 ligt erg goed in de hand en biedt de speler een heel goed licht badmintonracket.

De super dunne steel verhoogt de snelheid van de slagen. terwijl het aerodynamische frame de weerstand vermindert. De steel van dit badmintonracket is medium/flexibel en helpt badmintonspelers om meer kracht te generen.

Een zeer geschikt badminton racket voor de badmintonner die behoefte heeft aan een makkelijk racket welke veel power genereert.

Op voorraad

Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

FZ Forza Light 3.1

Dit badminton racket van FZ Forza ligt erg goed in de hand en biedt de speler een heel goed licht badmintonracket.

De super dunne steel verhoogt de snelheid van de slagen. terwijl het aerodynamische frame de weerstand vermindert. De steel van dit badmintonracket is medium/flexibel en helpt badmintonspelers om meer kracht te generen.

Een zeer geschikt FZ Forza badminton racket voor de badmintonner die behoefte heeft aan een makkelijk racket welke veel power genereert.

Balans

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

Gripmaat

FZ Forza Slider
Over FZ Forza

Het online kopen van een FZ Forza product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan FZ Forza producten, van badmintonrackets en schoenen tot allerlei accessoires. In deze webshop vindt u alle producten van FZ Forza voor de beste prijs.

FZ FORZA is van topkwaliteit uitrusting tegen eerlijke prijzen, ontwikkeld in Denemarken door badmintonspelers voor badmintonspelers. FZ FORZA is altijd stijlvol, uitdagend en competitief! Het idee van een Deens kwaliteitsproduct tegen een eerlijke prijs als alternatief voor de Aziatische merken bleek een goed product, en in 1993 was FZ FORZA al het op één na grootste badmintonmerk in Denemarken.

Heeft u vragen over FZ Forza producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om u te helpen met uw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

DutchEnglishGerman