FZ Forza Nano Light 2 (onbespannen)

$101.18

Het FZ Forza Nano Light 2 badmintonracket is een lichtgewicht (82grs), goed uitgebalanceerd racket met een medium steel voor veel wendbaarheid en speelgemak.

Het is ideaal voor beginners of recreatieve spelers die op zoek zijn naar lichtheid, veelzijdigheid, controle en een gemakkelijk te gebruiken racket.

De Nano Light 2 combineert het beste grafiet met slechts 72 gaten in het frame om je een lichtgewicht en echt duurzaam model te geven.

Carbon Nano-Tubes (CNT) door het hele racket zorgen voor een grotere duurzaamheid dan conventionele rackets. De polymeerhars die de koolstofvezels bindt, garandeert meer sterkte en weerstand tegen beschadiging.

Dit in combinatie met UHM Modulus Graphite, een materiaal dat wordt gebruikt om de prestaties van het racket te verbeteren, maakt het racket sterker en stijver dan gewoon grafiet, met minder torsie en meer kracht. Dit geeft je nauwkeurigere en krachtigere slagen.

Een lichtgewicht en zeer duurzaam racket.

Op voorraad

$

FZ Forza Nano Light 2

Dit model maakt deel uit van de FZ Forza Nano Light. De Nano Light-serie is een serie van hoge kwaliteit die geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar lichtheid, veelzijdigheid, controle en gemak in hun spel.

Balans

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

FZ Forza Slider
Over FZ Forza

Het online kopen van een FZ Forza product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan FZ Forza producten, van badmintonrackets en schoenen tot allerlei accessoires. In deze webshop vindt u alle producten van FZ Forza voor de beste prijs.

FZ FORZA is van topkwaliteit uitrusting tegen eerlijke prijzen, ontwikkeld in Denemarken door badmintonspelers voor badmintonspelers. FZ FORZA is altijd stijlvol, uitdagend en competitief! Het idee van een Deens kwaliteitsproduct tegen een eerlijke prijs als alternatief voor de Aziatische merken bleek een goed product, en in 1993 was FZ FORZA al het op één na grootste badmintonmerk in Denemarken.

Heeft u vragen over FZ Forza producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om u te helpen met uw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FZ Forza Nano Light 2 (onbespannen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.