Ga naar de inhoud

FZ Forza Nano Light 6 Excl Hoes

109.95

Het FZ Forza Nano Light 6 badmintonracket is ideaal voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een zeer licht racket met head heavy balans om kracht in hun slag te creëren.

Dit racket is met name geschikt voor de licht aanvallende allrounder (enkel en dubbel) die op zoek is naar maximale kracht met behoud van wendbaarheid. aangezien het lichtgewicht van het racket 78 g is.

De Nano Light 6 combineert het beste grafiet met slechts 72 gaten in het frame om je een lichtgewicht en echt duurzaam model te geven.

Carbon Nano-Tubes (CNT) door het hele racket zorgen voor een grotere duurzaamheid dan conventionele rackets. De polymeerhars die de koolstofvezels bindt. garandeert meer sterkte en weerstand tegen beschadiging.

Dit in combinatie met UHM Modulus Graphite. een materiaal dat wordt gebruikt om de prestaties van het racket te verbeteren. maakt het racket sterker en stijver dan gewoon grafiet. met minder torsie en meer kracht. Dit geeft je nauwkeurigere en krachtigere slagen.

Een lichtgewicht en zeer duurzaam racket.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

**Houd er rekening mee dat als er upgrades zijn geselecteerd, het artikel niet kan worden geretourneerd omdat het product is aangepast. Alle andere consumentenrechten zijn nog steeds van toepassing en retourzendingen worden geaccepteerd als wordt aangenomen dat het originele artikel een fabricagefout heeft**
**Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan de maximale bespankracht aangegeven in onze specificaties, vervalt de garantie van je racket.**
Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

FZ Forza Nano Light 6

Dit model maakt deel uit van de FZ Forza Nano Light. De Nano Light-serie is een serie van hoge kwaliteit die geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar lichtheid. veelzijdigheid. controle en gemak in hun spel.

Balans

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

FZ Forza

FZ Forza Slider
Over FZ Forza

Het online kopen van een FZ Forza product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan FZ Forza producten, van badmintonrackets en schoenen tot allerlei accessoires. In deze webshop vindt u alle producten van FZ Forza voor de beste prijs.

FZ FORZA is van topkwaliteit uitrusting tegen eerlijke prijzen, ontwikkeld in Denemarken door badmintonspelers voor badmintonspelers. FZ FORZA is altijd stijlvol, uitdagend en competitief! Het idee van een Deens kwaliteitsproduct tegen een eerlijke prijs als alternatief voor de Aziatische merken bleek een goed product, en in 1993 was FZ FORZA al het op één na grootste badmintonmerk in Denemarken.

Heeft u vragen over FZ Forza producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om u te helpen met uw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FZ Forza Nano Light 6 Excl Hoes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geoptimaliseerd door Optimole