Nederland & België: Gratis verzending vanaf € 100,-
Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Frankrijk & Luxemburg: Gratis verzending vanaf € 170,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

FZ Forza Nano Light 6 Excl Hoes

Het FZ Forza Nano Light 6 badmintonracket is ideaal voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een zeer licht racket met head heavy balans om kracht in hun slag te creëren.

Dit racket is met name geschikt voor de licht aanvallende allrounder (enkel en dubbel) die op zoek is naar maximale kracht met behoud van wendbaarheid. aangezien het lichtgewicht van het racket 78 g is.

De Nano Light 6 combineert het beste grafiet met slechts 72 gaten in het frame om je een lichtgewicht en echt duurzaam model te geven.

Carbon Nano-Tubes (CNT) door het hele racket zorgen voor een grotere duurzaamheid dan conventionele rackets. De polymeerhars die de koolstofvezels bindt. garandeert meer sterkte en weerstand tegen beschadiging.

Dit in combinatie met UHM Modulus Graphite. een materiaal dat wordt gebruikt om de prestaties van het racket te verbeteren. maakt het racket sterker en stijver dan gewoon grafiet. met minder torsie en meer kracht. Dit geeft je nauwkeurigere en krachtigere slagen.

Een lichtgewicht en zeer duurzaam racket.

Oorspronkelijke prijs was: €139.95.Huidige prijs is: €109.95.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

**Houd er rekening mee dat als er upgrades zijn geselecteerd, het artikel niet kan worden geretourneerd omdat het product is aangepast. Alle andere consumentenrechten zijn nog steeds van toepassing en retourzendingen worden geaccepteerd als wordt aangenomen dat het originele artikel een fabricagefout heeft**
**Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan de maximale bespankracht aangegeven in onze specificaties, vervalt de garantie van je racket.**
Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Specificaties

Balans

Voorraad

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

FZ Forza

Racket serie

FZ Forza Nano Light

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
FZ Forza Nano Light 6 Excl Hoes FZ Forza Nano Light 6 Excl Hoes
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

FZ Forza Nano Light 6

Dit model maakt deel uit van de FZ Forza Nano Light. De Nano Light-serie is een serie van hoge kwaliteit die geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar lichtheid. veelzijdigheid. controle en gemak in hun spel.