Nederland & België: Gratis verzending vanaf € 100,-
Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Frankrijk & Luxemburg: Gratis verzending vanaf € 170,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

FZ Forzo Pro Super Grip 10x

Een grip op het racket is uiterst belangrijk om een ​​goed gevoel met het racket te garanderen en de shuttle optimaal te kunnen sturen. Met deze dunne en comfortabele FZ Forzo Pro Super Grip heb je een uitstekende. duurzame maar dunne grip in handen.

De FZ Forzo Pro Super Grip zijn overgrips die je gemakkelijk zelf over de standaard grip kan draaien.

Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €29.95.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Specificaties

Grips

Aantal grips

Voorraad

Kleur

White

Merk

FZ Forza

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
FZ Forzo Pro Super Grip 10x FZ Forzo Pro Super Grip 10x
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

FZ Forzo Pro Super Grip

Een grip op het racket is uiterst belangrijk om een ​​goed gevoel met het racket te garanderen en de shuttle optimaal te kunnen sturen. Met deze dunne en comfortabele FZ Forza grip heb je een uitstekende. duurzame maar dunne grip in handen.

De FZ Forzo Pro Super Grip zijn overgrips die je gemakkelijk zelf over de standaard grip kan draaien. Ook verkrijgbaar als verpakking van 40 stuks.

Badmintongrips

Badmintongrips verhogen de hoeveelheid grip op het racket. Een goede grip absorbeert vocht waardoor het racket minder snel uit je handen glijdt. Een goede badmintongrip zorgt voor een duidelijke toename van het speelcomfort. AllRackets.com heeft een breed assortiment badminton grips van vele grote merken.

Heeft u twijfels over welke badminton grip je moet kiezen? Onze deskundige klantenservice helpt je graag bij de keuze van de juiste badmintongrip voor uw badmintonracket.

Basisgrip. Overgrip of Badstof?

De eerste keuze die je maakt wanneer je een nieuwe grip aanschaft is of je kiest voor een basisgrip of een overgrip. Een basisgrip plaats je direct op het handvat terwijl een overgrip bovenop de basisgrip word gelegd.

Welke badmintongrip is voor jouw het beste? Dat is vooral een persoonlijke voorkeur. Een basisgrip is minder aan slijtage onderhevig terwijl je een overgrip vaker dient te vervangen om het speelcomfort te behouden. Veel wedstrijdspelers maken gebruik van overgrips zodat ze met regelmaat het gevoel van een ‘nieuwe’ badmintongrip ervaren en zo iedere wedstrijd met perfect materiaal kunnen starten. Heb je last van zweethanden dan is een badstof/towel grip een aanrader. Deze plaats je direct op het handvat of op de basisgrip. Zo kun je de beste gripdikte kiezen die prettig voelt voor jouw handpalm en vingers.