Kawasaki Master 700 II

$158.51

De Kawasaki Master 700 II is een badminton racket voor ervaren spelers. De stijve steel en de even balans geven je veel wendbaarheid en reactievermogen.

Zeer geschikt voor de mid-court spelers in het bijzonder.

Op voorraad

$

Kawasaki Master 700 II

De rackets van de Master-reeks worden gekenmerkt door een extreem stabiel racketblad voor maximale precisie bij al uw slagen, terwijl de explosieve aanvalskracht behouden blijft om u efficiënte frames op alle gebieden te garanderen.

Laat niets aan het toeval over op het veld door het Kawasaki Master 700-II-racket te adopteren, een van de koninginnen van de Kawasaki badmintoncatalogus. Met een profiel dat is toegewijd aan experts in de discipline, stelt dit eersteklas racket u een geavanceerd technisch arsenaal tot uw beschikking om u in staat te stellen uw talent ten volle te benutten.

De Kawasaki Master 700 II is in de eerste plaats een technisch profiel voor ervaren spelers, dat binnen het bereik blijft van snelgroeiende badists. Om dit te doen, biedt de stijve as een beperkte hardheid voor meer gebruiksgemak. De neutrale balans (gemiddeld 290 mm) en het 4U-gewicht (84 g) zorgen voor wendbaarheid en reactievermogen van het racket, voor maximale levendigheid op de mid-court in het bijzonder.

Op technologisch gebied heeft de Kawasaki Master 700-II een innovatief 3-in-1 frame-ontwerp. Door de combinatie van de vlaggenschip geometrieën van het racketblad – box, aerofoil en trapezia – biedt Kawasaki een zeer veelzijdig en aerodynamisch gedrag aan zijn racketblad, terwijl het drastisch toenemende weerstand tegen vervorming en afstoting.

Nog een innovatie: Scale X-technologie, een speciale carboncoating die de afstotingskwaliteit van het frame aanzienlijk verbetert, voor drogere en intensere slagen dan ooit. Superieure grafietkwaliteit in de schacht met een 40T-ontwerp garandeert nog meer gevoel, afstoting en lichtheid. Nanotechnologieën (die de structuur meer dichtheid en afstoting bieden) en Hotmelt (voor een homogenere verdeling van het grafiet op het frame, waardoor er meer stevigheid ontstaat) maken dit werk compleet.

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Balans

,

Maximale bespankracht

Merk

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kawasaki Master 700 II” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.