Mizuno Wave Stealth V White / Blueberry / Turquoise

124.95

De Wave Stealth V is de succesvolle opvolger van de Wave Stealth 4 en is voorzien van een compleet nieuwe upper. De ‘bovenkant’ van de schoen voelt nog comfortabeler aan en zorgt voor fijne verkoeling. Een zeer duurzame, snelle en flexibele schoen waarmee je uitstekend het directe contact met de vloer behoudt. De Wave Stealth V is voorzien van een Composite Fanshaped Wave plaat. Door de vorm van de Wave met hogere golven aan de laterale (buiten)zijde van de Wave plaat biedt het systeem daar veel stabiliteit met behoud van een goede demping.

Daarnaast is de Wave Stealth V voorzien van AP+, voor een langdurige demping en veerkracht zonder extra gewicht toe te voegen. De Dynamotion Fit en Dynamotion Groove technologieën werken samen met de voet om tot een optimale pasvorm en flexibiliteit te komen. Dit verbetert de stabiliteit en wendbaarheid. Zoals alle andere Mizuno indoorschoenen is ook de Wave Stealth V voorzien van een speciaal veterprincipe: als je de veters aanhaalt, omsluit de gehele schoen zich precies om de voet, zodat de schoen zich aanpast aan de drager.

Het Mizuno Intercool ventilatiesysteem in de tussen zool zorgt voor de afvoer van transpiratievocht en warmte. De SR Touch dempingslaag zorgt voor een perfecte afwikkeling en afzet. Hij neemt na landing sneller zijn oorspronkelijke vorm aan, geeft een hoger reboundeffect en is lichter en duurzamer.

Aanbevolen voor:
Competitieve spelers die op zoek zijn naar een echte lichtgewicht performance schoen.

Verkrijgbaar in White / Blueberry / Turquoise en Glacier Gray / Coral

Wissen
Artikelnummer: X1GB180013 Categorieën: , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mizuno Wave Stealth V White / Blueberry / Turquoise” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SALE
CHOOSE YOUR LANGUAGE