Meteen naar de inhoud

Victor A730 Blue/White

90.00

De Victor A730 Blue/White richt zich op absolute stabiliteit tijdens beweging op de badmintonbaan. Hoewel de ENERGYMAX 3.0-demping de stress in de enkel vermindert. zorgt het aanzienlijk versterkte hiel- en rug gedeelte voor een comfortabele pasvorm. De extra TPU-toepassingen aan de zijkant verminderen niet alleen het risico van door de enkel klappen na sprongen en zijstappen. maar zorgen ook voor extra duurzaamheid van de badmintonschoen.

De carbonbrug voorkomt ongewenst verdraaien van de buitenzool en badminton schoen.

De Victor A730 Blue/White is zeer geschikt voor spelers met een normale/brede voet die op zoek zijn naar een badminton schoen die veel demping en steun geeft.

Wissen

Victor A730 Blue/White

Deze Victor badmintonschoen richt zich op absolute stabiliteit tijdens beweging op de badmintonbaan. Hoewel de ENERGYMAX 3.0-demping de stress in de enkel vermindert. zorgt het aanzienlijk versterkte hiel- en rug gedeelte voor een comfortabele pasvorm.

De extra TPU-toepassingen aan de zijkant verminderen niet alleen het risico van door de enkel klappen na sprongen en zijstappen. maar zorgen ook voor extra duurzaamheid van de badmintonschoen.

De carbonbrug voorkomt ongewenst verdraaien van de buitenzool en badminton schoen.

De Victor A730 is zeer geschikt voor spelers met een normale/brede voet die op zoek zijn naar een badminton schoen die veel demping en steun geeft.

Materiaal Schoen Microfiber PU Leather+Double Mesh
Materiaal middenzool Resilient EVA & TPU & Carbon
Materiaal buitenzool Rubber

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.