Meteen naar de inhoud

Victor AirBadminton AirShuttle II

11.90

AirBadminton speel je met een speciale AirShuttle. Deze aangepaste Victor AirBadminton AirShuttle II is speciaal gemaakt voor Air Badminton en heeft een goede vlucht bij zijwind.

De vernieuwde Victor AirBadminton AirShuttle II heeft een aanzienlijk verbeterde duurzaamheid dankzij het gebruik van nylon in de rok. Bovendien zorgt de nieuwe neonkleur voor een betere zichtbaarheid in de buitenomgeving!

Inhoud: 3 shuttles per koker

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Victor AirBadminton AirShuttle II

Air Badminton is een nieuwe officiële sport en een coole aanvulling op de traditionele binnensport. De Badminton World Federation (BWF) lanceerde deze sport in mei 2019. De ambities zijn groots: over 10 jaar moet de sport Olympisch zijn!

Hoe gaaf is het dat er gewoon op straat. op het strand. in de parken. op de pleintjes en andere openbare ruimtes gespeeld kan worden. Uiteraard kun je voor al je Air Badminton artikelen terecht bij AllRackets.com

Deze aangepaste Victor AirBadminton AirShuttle II is speciaal gemaakt voor Air Badminton en heeft een goede vlucht bij zijwind.

De vernieuwde Victor AirBadminton AirShuttle II heeft een aanzienlijk verbeterde duurzaamheid dankzij het gebruik van nylon in de rok. Bovendien zorgt de nieuwe neonkleur voor een betere zichtbaarheid in de buitenomgeving!

Inhoud: 3 shuttles per koker

Ons advies is om een racket te gebruiken met een bespanning lager dan 10 kilo. dunnere bespanningen zullen sneller knappen door het hogere gewicht van de AirShuttle.

Klik hier voor ons Airbadminton assortiment.

Merk

Victor

2 beoordelingen voor Victor AirBadminton AirShuttle II

  1. Romy van Hengel

    Goede vervanging voor het feit dat we niet meer binnen mogen badmintonnen! Want met normale shuttles in dit Nederlandse weer is niet altijd een succes

  2. Alex

    De airshuttle 2 lijkt op het moment een betere shuttle dan de eerste variant. Hoewel de shuttle soms nog wel gevoelig kan zijn voor de wind is de vlucht stabieler en is je timing er op aan te passen zodat je normaal rechtdoor kan slaan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *