Meteen naar de inhoud

Victor Auraspeed 70F Pre Production Edition

129.95

De Victor Auraspeed 70F biedt een voortreffelijke snelheid en een mooi. helder gevoel. dankzij een innovatief nieuw frame beweegt u het badmintonracket met een snelheid van ongekende hoogte en geven twee nieuwe innovatieve technologieën u kracht en controle.

Dankzij een nieuw aerodynamisch ontwerp verhoogt het nieuwe Compound-Sword-frame de snelheid en stabiliteit in vergelijking met het vorige Aero-Sword-frame (Jetspeed-serie); het bovenste deel van het frame vermindert de luchtweerstand; het middelste gedeelte verbetert de energieoverdracht van uw swing naar de shuttle en het onderste deel verhoogt de stabiliteit en snelheid door het drastisch verminderen van rackettorsie. Dit zorgt ervoor dat u zoveel snelheid krijgt voor uw drop shots. netspel. mid-court drives en verdediging. alsmede stabiliteit voor uw diepe clears en steile. accurate slagen.

De Victor Auraspeed 70F maakt ook gebruik van twee nieuwe technologieën om de kracht van uw opnamen te vergroten en u een uitstekend gevoel te bieden; Rebound-Transition Construction en Sonic-Rebound Technology. Door reflectiepunten op de belangrijkste plekken in het frame te introduceren en een nieuw type grafiet te gebruiken. biedt het racket een vloeiendere. snellere en meer bevredigende swing zonder dat u uw techniek hoeft te veranderen. waardoor u meer kracht. snelheid en controle heeft op hetzelfde moment . De RTC-technologie combineert ook met het frame om u meer kracht te geven terwijl het niets extra’s van u vraagt. omdat het de energieoverdracht tussen uw swing en de shuttle drastisch verhoogt. waardoor u clearslagen dieper komen en u meer kracht heeft voor uw aanvallende slagen.

Wanneer u dit alles bij elkaar brengt. biedt de Victor Auraspeed 70F u een sterk gevoel. een hard racket dat geen compromissen sluit op snelheid. kracht of gevoel. Dankzij de fantastische offensieve en defensieve kwaliteiten. biedt de Victor Auraspeed 70F u een snel wapen waarmee u agressief en behoudend kunt spelen wanneer u maar wilt. en ueen verbluffend snelheidsvoordeel tegen elke tegenstander krijgt.

De Victor Auraspeed 70F Pre Production Edition is de Victor Auraspeed 70F Q alleen dan in een zeer speciale kleurstelling welke uiteindelijk nooit op de markt is gebracht.
Deze zeer speciale Victor Auraspeed 70F Pre Production Edition is wit met neon groen en roze accenten. de Victor Auraspeed 70F Q  is geel met roze.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Er zijn meerdere soorten racket hoesjes verkrijgbaar. Hoesje kort is een hoesje welke alleen de snaren bedekt, hoesje midden bedekt de steel en de snaren, hoesje volledig bedekt het hele racket inclusief de grip.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

Balans

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Victor Auraspeed 70F Pre Production Edition” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DutchEnglishGerman
Onafhankelijk geverifieerd
254 beoordelingen