Victor Auraspeed 70F Q onbespannen

159.95

De Victor Auraspeed 70F Q biedt een voortreffelijke snelheid en een mooi, helder gevoel, dankzij een innovatief nieuw frame beweegt u het badmintonracket met een snelheid van ongekende hoogte en geven twee nieuwe innovatieve technologieën u kracht en controle.

Dankzij een nieuw aerodynamisch ontwerp verhoogt het nieuwe Compound-Sword-frame de snelheid en stabiliteit in vergelijking met het vorige Aero-Sword-frame (Jetspeed-serie); het bovenste deel van het frame vermindert de luchtweerstand; het middelste gedeelte verbetert de energieoverdracht van uw swing naar de shuttle en het onderste deel verhoogt de stabiliteit en snelheid door het drastisch verminderen van rackettorsie. Dit zorgt ervoor dat u zoveel snelheid krijgt voor uw drop shots, netspel, mid-court drives en verdediging, alsmede stabiliteit voor uw diepe clears en steile, accurate slagen.

De Victor Auraspeed 70F Q maakt ook gebruik van twee nieuwe technologieën om de kracht van uw opnamen te vergroten en u een uitstekend gevoel te bieden; Rebound-Transition Construction en Sonic-Rebound Technology. Door reflectiepunten op de belangrijkste plekken in het frame te introduceren en een nieuw type grafiet te gebruiken, biedt het racket een vloeiendere, snellere en meer bevredigende swing zonder dat u uw techniek hoeft te veranderen, waardoor u meer kracht, snelheid en controle heeft op hetzelfde moment . De RTC-technologie combineert ook met het frame om u meer kracht te geven terwijl het niets extra’s van u vraagt, omdat het de energieoverdracht tussen uw swing en de shuttle drastisch verhoogt, waardoor u clearslagen dieper komen en u meer kracht heeft voor uw aanvallende slagen.

Wanneer u dit alles bij elkaar brengt, biedt de Victor Auraspeed 70F Q u een sterk gevoel, een hard racket dat geen compromissen sluit op snelheid, kracht of gevoel. Dankzij de fantastische offensieve en defensieve kwaliteiten, biedt de Victor Auraspeed 70F Q u een snel wapen waarmee u agressief en behoudend kunt spelen wanneer u maar wilt, en ueen verbluffend snelheidsvoordeel tegen elke tegenstander krijgt.

Artikelnummer: 136/7/2 Categorieën: ,
Balans

Even

Flexibiliteit

Stiff

Gewicht van racket

85

Maximale bespankracht

13.5 kilo

Merk

Victor

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Victor Auraspeed 70F Q onbespannen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SALE
CHOOSE YOUR LANGUAGE