Meteen naar de inhoud

Victor Auraspeed 90K H Excl hoes

179.95

De nieuwe Victor Auraspeed 90K H (ARS-90K) combineert snelheid en aanval. Ontworpen met de nieuwste frame- en steel technologieën om snelheid en kracht te verbeteren. is de Victor Auraspeed 90K H de keuze voor vele topspelers in de wereld zoals Anders Antonsen. # 4 World Men Singles Player.

ARS-90K frametechnologie
De Victor Auraspeed ​​90K H (ARS-90K) neemt de DYNAMIC-SWORD-framestructuur over van ARS-90S en past de zwaardstructuur verder aan in verschillende richtingen. Nu kunnen de slagen nog vloeiender. sneller en harder geplaatst worden. Om zowel snelheid als behendigheid te bereiken. is het frame ontworpen met een groter blad en nieuwe NANO FORTIFY TR -technologie om een ​​lichter gewicht en solide stevigheid te bereiken.

ARS-90K Steel technologie
De perfecte combinatie van WES en het ANTI-TORSION SYSTEEM levert een uitstekende handling-ervaring en elasticiteit. waardoor een krachtige aanval met ongelooflijke stabiliteit mogelijk wordt.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Victor Auraspeed 90K H

Wil jij ook op de badmintonbaan knallen met het racket van # 4 World Men Singles Player Anders Antonsen? Bestel de Victor Auraspeed 90K H dan direct bij AllRackets.com of kom langs in onze badmintonwinkel in Delft!

Op voorraad? Vóór 15.00 uur besteld. vandaag verzonden! Gratis verzending vanaf €100.- in NL

Balans

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

Victor

Badminton Racket Bespannen

Wil jij je nieuwe badminton racket direct laten bespannen met een betere snaar? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres.

Onze door Yonex gediplomeerde bespanner bespant met een heleboel verschillende snaren dus we kunnen je racket voorzien van de juiste snaar voor jouw type spel.

badminton racket bespannen

Grove snaren voor meer grip (spin), snaren die snel terugveren (repulsion) of juist wat langzamer (hold), dikke snaren die lang meegaan of wat dunnere snaren voor de controle spelers.

Alle rackets worden bespannen op een zeer professionele elektrische bespanmachine van Victor. Wij bespannen jouw racket binnen 24 uur waardoor de bestelling niet onnodig lang vertraagd wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Victor Auraspeed 90K H Excl hoes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *