Victor Hypernano X-900 X Frame

189.95

De Victor Hypernano X-900 X is een van de top badminton rackets van Victor en een update van de populaire Victor Hypernano X 900.

Victor testte talloze combinaties van materialen voor het racketframe en bereikte uiteindelijk de perfecte balans met NANO FORTIFY TR als toonaangevende component. De Hypernano X-900 X beschikt over een verrassende hoeveelheid veerkracht (17,5% beter dan de Hypernano X 900), welke atleten helpt meer kracht te behouden in de backswing en samen meer snelheid en gewicht genereert wanneer ze de shots lanceren.

Dankzij een geoptimaliseerd grommet ontwerp (gaatjes in het frame), heeft u een grotere sweetspot welke meer controle en een betere feedback geeft van de snaren.

De PYROFIL koolstofvezelcomposteten, een materiaal dat is ontwikkeld door Japanners, heeft een uitstekende schokabsorptie die, wanneer gebruikt in de racketsteel, lichte schommelingen en een comfortabele stijfheid creëert. Samen met het ANTI-TORSION SYSTEEM van Victor zorgt het voor een verbetering van 22% in de anti-torsi, wat een meer solide en gestabiliseerd slaggevoel oplevert.

De Victor Hypernano X-900 X is een ideaal racket voor de Allround speler die graag met veel krachtige slagen speelt.

Artikelnummer: 133/9/1 Categorieën: , , , ,
Balans

Even

Flexibiliteit

Medium Stijf

Gewicht

87

Maximale bespankracht

13.5 kilo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Victor Hypernano X-900 X Frame” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SALE
CHOOSE YOUR LANGUAGE