Meteen naar de inhoud

Victor TA Trainingsjack Team Black 3529

44.95

De Victor TA Jacket Team Black 3529 is een sport jacket van zeer hoge kwaliteit en onderdeel van de Victor team collectie 2019/2021. gemaakt van luchtige stoffen met een glad oppervlak.  De professionele luchtcirculatie voorkomt zowel afkoeling als opwarming en ondersteund u met een aangenaam gevoel voor en na de training – uw partner onder druk en in vrije tijd.

Alle artikelen van de Victor Teamwear 2019/2021 zijn beschikbaar t/m seizoen 2021 – het is de perfecte keus voor jou en jouw team.

Bijgestaan door een onafhankelijk instituut voor productkwaliteit. kunnen we u verzekeren dat alle kleren gemaakt zijn van uitstekend materiaal. geschikt voor alle soorten binnensporten en vrij van schadelijke stoffen.

De Victor Teamwear 2019/2021 kledinglijn is zelfs te matchen met een bijpassende badminton tas.

Maak hieronder je selectie: Standaard volgen wij de BWF regels qua letterhoogte Naam 6-10 cm, Land 5 cm, merklogo 5cm
Kledingmaat

, , , , , ,

Merk

Kleur

Type

Voor wie

Heb je je zich bedacht?

AllRackets.com biedt je de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren (labels aan kleding, plastic om de racketgrip), schoenen niet gedragen.

De door Allrackets.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij je in rekening gebracht wanneer je een deel van de zending retourneert. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening.

Goederen welke door jou retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat je hieronder kunt downloaden.

AllRackets.com
Rotterdamseweg 386 B25
2629 HG
Delft

Retourformulier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

DutchEnglishGerman