Meteen naar de inhoud

Yonex Aerus Z Grape Lady

151.95

De nieuwe Yonex Aerus Z Grape Lady bereikt zowel lichtheid als stabiliteit. Met elke generatie gaat de AERUS-serie er prat op de grenzen van lichtheid te verleggen.

Dit nieuwe model van de inmiddels 5e generatie is de lichtste badmintonschoen ooit van Yonex, met een gewicht van slechts 240 gram per schoen (herenschoen van maat 41). Deze schoenen zijn afgeslankt door een nieuwe zool te gebruiken die is gemaakt van Feather Light X, een materiaal dat 12% lichter is en tegelijkertijd meer afstoting genereert dan de vorige AERUS-modellen.

Een belangrijk ingrediënt voor stabiliteit is een betrouwbare grip. Het grippatroon van de zool is opnieuw ontworpen om de RADIAL BLADE SOLE te creëren. Door een fijne windmolenvorm te rangschikken die gebieden met grote en kleine inkepingen combineert, wordt het gewicht van de schoen verspreid en wordt de grip verbeterd met ongeveer 3%. Dit resulteert in een grip die snelle reacties en plotselinge stops ondersteunt.

De zool van de AERUS Z is gebouwd met Power Graphite Sheet, een koolstofplaat die verdraaien van de voet voorkomt en de stabiliteit verbetert tijdens de meest inspannende bewegingen. In samenwerking met POWER CUSHION wordt de geabsorbeerde impactkracht omgezet in een voortstuwingskracht om je te helpen bij de volgende stap.

De Yonex Aerus Z Grape Lady is ideale schoen voor de lichtvoetige speler!

Yonex Aerus Z Grape

Door de versnelling van het spel in de afgelopen jaren. moeten de schoenen niet alleen stabiel zijn. maar ook een snelle actie en reactie kunnen verdragen en het voortbewegen versnellen. Een belangrijk onderdeel van deze stabiliteit is een betrouwbare demping.

Bestel jouw Yonex badminton schoen nu bij AllRackets.com of kom langs in onze badmintonwinkel in Delft! Op voorraad? Vóór 15.00 uur besteld. vandaag verzonden! Gratis verzending vanaf €100.- in NL

Kleur

Dark Purple

Merk

Yonex

Schoenmaat

, , , , ,

Voor wie

Pasvorm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex Aerus Z Grape Lady” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *