Meteen naar de inhoud

Yonex Arcsaber 11

De Yonex Arcsaber 11 is ontworpen om uiterste nauwkeurigheid te leveren in bliksemsnelle rally’s. Neo CS CARBON NANOTUBE. verfijnd door Yonex ingenieurs. laat het badminton racket naar een nieuw niveau van frame flexibiliteit reiken waardoor de shuttle nog langer op het snaar bed blijft.

In de huidige spel hebben de badminton spelers die beschikken over een harde en nauwkeurige smash een groot voordeel. De ideale manier om terug te vechten tegen deze hard-hitters is om je verdediging om te zetten naar een tegen aanval. om zo het initiatief over te nemen. De ArcSaber 11 is ontworpen om een nieuwe speelstijl te ontwikkelen. een waar je je verdediging kunt omzetten naar een aanval (counter attack).

De Yonex Arcsaber 11 stelt u in staat om de aanval over te nemen met zeer veel snelheid en accuratie. het badminton racket is ideaal voor de badminton speler die houdt van een mix van controle en kracht.

De Arcsaber 11 is niet meer leverbaar en zal per eind februari 2022 vervangen worden door de Yonex Arcsaber 11 Pro.

Yonex Arcsaber 11

De Arcsaber 11 is ontworpen om uiterste nauwkeurigheid te leveren in bliksemsnelle rally’s. Neo CS CARBON NANOTUBE. verfijnd door Yonex ingenieurs. laat het badminton racket naar een nieuw niveau van frame flexibiliteit reiken waardoor de shuttle nog langer op het snaar bed blijft.

In de huidige spel hebben de badminton spelers die beschikken over een harde en nauwkeurige smash een groot voordeel. De ideale manier om terug te vechten tegen deze hard-hitters is om je verdediging om te zetten naar een tegen aanval. om zo het initiatief over te nemen. De Yonex ArcSaber 11 is ontworpen om een nieuwe speelstijl te ontwikkelen. een waar je je verdediging kunt omzetten naar een aanval (counter attack).

De Yonex Arcsaber 11 stelt u in staat om de aanval over te nemen met zeer veel snelheid en accuratie. het badminton racket is ideaal voor de badminton speler die houdt van een mix van controle en kracht.

Yonex badminton rackets kenmerken zich door een sublieme afwerking en kwaliteit. Door de diversiteit aan racket series is er voor iedere badmintonner een geschikt Yonex badminton racket te vinden.

Balans

Flexibiliteit

Merk

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex Arcsaber 11” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DutchEnglishGerman
Onafhankelijk geverifieerd
254 beoordelingen