Meteen naar de inhoud

Yonex Astrox 2 Magenta + Gratis hoes

69.95

De Yonex Astrox 2 is een zeer lichtgewicht (78 gram) badmintonracket met een topzware balans en een medium flexibele shaft voor aanvallend badmintonspel.

Hoewel het badminton racket licht is. genereert deze voldoende kracht om de shuttle een explosieve snelheid te geven. Zoals alle Astrox badmintonrackets is ook de Yonex Astrox 2 uitgerust met het Rotational Generator System.

Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere smash een steilere hoek. Dankzij de medium flexibele shaft slaat u de badmintonshuttle met veel gemak achterin.

Astrox rackets zijn aanvalsgerichte badmintonrackets die u een zeer steile smash geven zodat u op de baan kunt domineren.

De Yonex Astrox 2 is een zeer geschikt badmintonracket voor de speler die nog wat kracht mist maar graag aanvallend wil spelen.

Uitverkocht

Yonex Astrox 2

Yonex badminton rackets kenmerken zich door een sublieme afwerking en kwaliteit. Door de diversiteit aan racket series is er voor iedere badmintonner een geschikt Yonex badminton racket te vinden.

Bestel jouw Yonex Astrox racket nu bij AllRackets.com of kom langs in onze badmintonwinkel in Delft! Op voorraad? Vóór 15.00 uur besteld. vandaag verzonden! Gratis verzending vanaf €100.- in NL

Balans

Flexibiliteit

Merk

Yonex

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex Astrox 2 Magenta + Gratis hoes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *