Meteen naar de inhoud

Yonex Astrox 22F + Gratis hoes

127.95

De Yonex Astrox 22F is een zeer lichtgewicht (63 gram) badmintonracket met een topzware balans en een stijve shaft voor precisiespel.

Hoewel het badmintonracket licht is. genereert deze voldoende kracht om de shuttle een explosieve snelheid te geven. Zoals alle Astrox badminton rackets is ook de Yonex Astrox 22 uitgerust met het Rotational Generator System. Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere smash een steilere hoek.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

**Houd er rekening mee dat als er upgrades zijn geselecteerd, het artikel niet kan worden geretourneerd omdat het product is aangepast. Alle andere consumentenrechten zijn nog steeds van toepassing en retourzendingen worden geaccepteerd als wordt aangenomen dat het originele artikel een fabricagefout heeft**
Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Yonex Astrox 22F

De Yonex Astrox 22F is een zeer lichtgewicht (63 gram) badmintonracket met een topzware balans en een stijve shaft voor precisiespel.

Hoewel het badmintonracket licht is. genereert deze voldoende kracht om de shuttle een explosieve snelheid te geven. Zoals alle Astrox badminton rackets is ook de Yonex Astrox 22-F uitgerust met het Rotational Generator System. Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere smash een steilere hoek.

Yonex Astrox badminton rackets zijn aanvalsgerichte badmintonrackets die u een zeer steile smash geven zodat u op de baan kunt domineren.

Zoek je liever een iets minder licht badmintonracket met dezelfde eigenschappen? Ga dan voor de Yonex Astrox Cosmic Swirl

Balans

Flexibiliteit

Merk

Yonex

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex Astrox 22F + Gratis hoes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *