Meteen naar de inhoud

Yonex Astrox 5FX Orange

71.95

De Yonex Astrox 5FX Orange is een zeer lichtgewicht (78 gram) badmintonracket met een topzware balans en een flexibele shaft voor aanvallend badmintonspel.

Hoewel het badminton racket licht is. genereert deze voldoende kracht om de shuttle een explosieve snelheid te geven. Zoals alle Astrox badmintonrackets is ook de Yonex Astrox 5FX uitgerust met het Rotational Generator System.

Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere smash een steilere hoek. Dankzij de flexibele shaft slaat u de badmintonshuttle met veel gemak achterin.

Astrox rackets zijn aanvalsgerichte badmintonrackets die u een zeer steile smash geven zodat u op de baan kunt domineren.

De Yonex Astrox 5FX is een zeer geschikt badmintonracket voor de speler die nog wat kracht mist maar graag aanvallend wil spelen.

Yonex Astrox 5FX Orange

De Yonex Astrox 5 FX is een zeer lichtgewicht (78 gram) badmintonracket met een topzware balans en een flexibele shaft voor aanvallend badmintonspel.

Hoewel het badminton racket licht is. genereert deze voldoende kracht om de shuttle een explosieve snelheid te geven. Zoals alle Astrox badmintonrackets is ook de Yonex Astrox 5 FX uitgerust met het Rotational Generator System.

Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere smash een steilere hoek. Dankzij de flexibele shaft slaat u de badmintonshuttle met veel gemak achterin.

Yonex Astrox rackets zijn aanvalsgerichte badmintonrackets die u een zeer steile smash geven zodat u op de baan kunt domineren.

De Yonex Astrox 5 FX is een zeer geschikt badmintonracket voor de speler die nog wat kracht mist maar graag aanvallend wil spelen.

Balans

Flexibiliteit

Merk

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

Yonex Astrox rackets

Yonex badminton rackets kenmerken zich door een sublieme afwerking en kwaliteit. Door de diversiteit aan racket series is er voor iedere badmintonner een geschikt Yonex badminton racket te vinden.

Yonex Arcsaber rackets: Voor Allround spel, precisie en controle

Yonex Astrox rackets: Combineer je steilere smashes met meer snelheid

Yonex Carbonex rackets: Sterk en robuust, de ideale rackets voor beginners

Yonex Duora rackets: De optimale afwisseling tussen controle en explosiviteit

Yonex Isometric rackets: Heerlijke rackets voor de beginnende badmintonner met een wat groter blad

Yonex Muscle power rackets: Heerlijke rackets voor de beginnende badmintonner

Yonex Nanoflare rackets: Voor een snelle rackethandling en wendbaarheid

Yonex Nanoray rackets: Voor een snelle rackethandling en wendbaarheid

Yonex Voltric rackets: Meer massa en momentum zorgen voor nog meer power uit het achterveld

Uiteraard kun je Yonex badminton rackets online aanschaffen bij AllRackets.com kom je er echter niet uit, gebruik dan onze keuzehulp of neem dan contact met ons op via email of Whatsapp.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.