Meteen naar de inhoud

Yonex Astrox 5FX Orange

71.95

De Yonex Astrox 5FX Orange is een zeer lichtgewicht (78 gram) badmintonracket met een topzware balans en een flexibele shaft voor aanvallend badmintonspel.

Hoewel het badminton racket licht is. genereert deze voldoende kracht om de shuttle een explosieve snelheid te geven. Zoals alle Astrox badmintonrackets is ook de Yonex Astrox 5FX uitgerust met het Rotational Generator System.

Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere smash een steilere hoek. Dankzij de flexibele shaft slaat u de badmintonshuttle met veel gemak achterin.

Astrox rackets zijn aanvalsgerichte badmintonrackets die u een zeer steile smash geven zodat u op de baan kunt domineren.

De Yonex Astrox 5FX is een zeer geschikt badmintonracket voor de speler die nog wat kracht mist maar graag aanvallend wil spelen.

Leverbaar in 2-3 werkdagen

Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Er zijn meerdere soorten racket hoesjes verkrijgbaar. Hoesje kort is een hoesje welke alleen de snaren bedekt, hoesje midden bedekt de steel en de snaren, hoesje volledig bedekt het hele racket inclusief de grip.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Yonex Astrox 5FX Orange

De Yonex Astrox 5 FX is een zeer lichtgewicht (78 gram) badmintonracket met een topzware balans en een flexibele shaft voor aanvallend badmintonspel.

Hoewel het badminton racket licht is. genereert deze voldoende kracht om de shuttle een explosieve snelheid te geven. Zoals alle Astrox badmintonrackets is ook de Yonex Astrox 5 FX uitgerust met het Rotational Generator System.

Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere smash een steilere hoek. Dankzij de flexibele shaft slaat u de badmintonshuttle met veel gemak achterin.

Yonex Astrox rackets zijn aanvalsgerichte badmintonrackets die u een zeer steile smash geven zodat u op de baan kunt domineren.

De Yonex Astrox 5 FX is een zeer geschikt badmintonracket voor de speler die nog wat kracht mist maar graag aanvallend wil spelen.

Balans

Flexibiliteit

Merk

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

1 beoordeling voor Yonex Astrox 5FX Orange

  1. Ranjit Singh

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DutchEnglishGerman
Onafhankelijk geverifieerd
254 beoordelingen