Meteen naar de inhoud

Yonex Astrox 88 D Pro

(4 klantbeoordelingen)

159.95

De Yonex Astrox 88 D Pro is de opvolger van de zeer populaire Yonex Astrox 88 D. Dit badmintonracket is zeer geschikt voor de achterspeler in een dubbel. Het racket is zeer wendbaar dankzij de extra slim shaft en de speciale E.B. Plus cap.

Ondanks de topzware balans is dit een zeer snel en wendbaar racket voor de snelle aanvallende dubbelspeler.

Op voorraad

Yonex Astrox 88 D Pro

De Yonex Astrox 88 S Pro en Yonex Astrox 88 D Pro zijn ontworpen als aanvulling op de evoluerende. snellere stijl van dubbelspel. waardoor het racket nog sneller moet herstellen voor continue krachtige aanvalslagen. De release van de PRO gaat vergezeld van betaalbare modellen ASTROX 88S / D TOUR en GAME. ontworpen en vervaardigd met hetzelfde prestatieconcept.

Nieuwe vorderingen zijn gemaakt door de introductie van de VOLUME CUT RESIN. een baanbrekende hars die zorgt voor een krachtige hechting met minder materiaal en gewicht. Deze hars is zeer veelzijdig omdat het de duurzaamheid en sterkte kan vergroten en het gewicht kan verminderen zonder in te leveren op sterkte.

De ASTROX badminton rackets kenmerken zich door het gebruik van het Rotational Generator System. Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere badminton smash en een steilere hoek. Door gebruik te maken van de VOLUME CUT RESIN. hebben de nieuwe 88 S / D-modellen een verder verfijnd Rotational Generator System waarmee een ingewikkelde gewichtsverdeling naar een hoger niveau kan worden getild.

Verbeteringen * 1 van de VOLUME CUT RESIN zijn ook te zien in het frame en de tubings. De framestructuur is geëvolueerd met een grotere sweetspot. mogelijk gemaakt door de met kracht versterkte isometrische kopvorm. De tubes zijn verbeterd met een nieuw patroon dat grotere. strategisch geplaatste tubes gebruikt. een technologie die meer snaarbeweging mogelijk maakt bij impact en uiteindelijk een grotere shuttle hold voor delayed slagen.

Verschil tussen de Yonex Astrox 88 D Pro en Yonex Astrox 88 S Pro

De 88 S-modellen. ontworpen voor spelers in het voorveld. hebben een langere shuttle-hold voor nauwkeurige net controle en de 88 D-modellen. ontworpen voor achterveld spelers. balanceren repulsie en shuttle hold voor maximale kracht.

De Yonex Astrox 88 S Pro en Yonex Astrox 88 D Pro zullen in maart op de baan debuteren door spelers als herendubbelwereld nummer 1 Kevin Sanjaya Sukamuljo en Marcus Fernaldi Gideon. en vrouwendubbel wereld nummer 1. Yuki Fukushima en Sayaka Hirota.

Balans

Flexibiliteit

Merk

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

Yonex Astrox rackets

Yonex badminton rackets kenmerken zich door een sublieme afwerking en kwaliteit. Door de diversiteit aan racket series is er voor iedere badmintonner een geschikt Yonex badminton racket te vinden.

Yonex Arcsaber rackets: Voor Allround spel, precisie en controle

Yonex Astrox rackets: Combineer je steilere smashes met meer snelheid

Yonex Carbonex rackets: Sterk en robuust, de ideale rackets voor beginners

Yonex Duora rackets: De optimale afwisseling tussen controle en explosiviteit

Yonex Isometric rackets: Heerlijke rackets voor de beginnende badmintonner met een wat groter blad

Yonex Muscle power rackets: Heerlijke rackets voor de beginnende badmintonner

Yonex Nanoflare rackets: Voor een snelle rackethandling en wendbaarheid

Yonex Nanoray rackets: Voor een snelle rackethandling en wendbaarheid

Yonex Voltric rackets: Meer massa en momentum zorgen voor nog meer power uit het achterveld

Uiteraard kun je Yonex badminton rackets online aanschaffen bij AllRackets.com kom je er echter niet uit, gebruik dan onze keuzehulp of neem dan contact met ons op via email of Whatsapp.

4 beoordelingen voor Yonex Astrox 88 D Pro

 1. Jos (geverifieerde eigenaar)

  Zeer licht spelend, wendbaar, snel en handzaam racket, zonder dat het daarbij aan kracht inboet! Kleine Sweet Spot dus een goede timing en slagtechniek is nodig om het racket te hanteren. Met deze gripmaat ook geschikt voor de speler met de kleine hand.

 2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Moet natuurlijk even wennen aan de racket.

 3. Joko (geverifieerde eigenaar)

  Fantastisch racket

 4. Robin (geverifieerde eigenaar)

  Top racket, speelt erg fijn.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…