Meteen naar de inhoud

Yonex Astrox 99 PRO White Tiger

183.95

De Yonex Astrox 99 PRO White Tiger is bedoeld voor gevorderde spelers en is ontworpen om kracht te leveren van slag na slag. Bij elk racket in de ASTROX-serie is gebruik gemaakt van de volgende generatie grafiet Namd in de schacht. wat resulteert in een grote toename van de terugslagsnelheid van de steel. wat resulteert in hogere smash-snelheden.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Er zijn meerdere soorten racket hoesjes verkrijgbaar. Hoesje kort is een hoesje welke alleen de snaren bedekt, hoesje midden bedekt de steel en de snaren, hoesje volledig bedekt het hele racket inclusief de grip.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Yonex Astrox 99 PRO White Tiger

De ASTROX 99 PRO is een head-heavy powerracket. met het zwaarste swinggewicht van de ASTROX-serie. Normaliter zijn de Head-Heavy rackets zeer lastig om mee te verdedigen. echter werkte Yonex hand in hand met Kento Momota om een ​​racket te maken dat hem zowel kracht als de mogelijkheid zou geven om verdedigende acties om te zetten in aanvallende slagen. Het resultaat is een verbeterde ASTROX 99 waarbij optimale kracht gepaard gaat met een verlengde shuttle-hold voor verbeterde defensieve slagen.

POWER-ASSIST BUMPER

Verhoogd vermogen met een met wolfraam doordrenkte verzwaarde bumper. die 55% meer gewicht toevoegt dan conventionele grommets. De POWER-ASSIST BUMPER verbetert het Rotational Generator System. waardoor snel meer gewicht op de shuttle wordt overgebracht.

POWER ASSIST BUMPER

 

ROTATIONAL GENERATOR SYSTEM

Ingewikkelde technologie voor gewichtsverdeling. ontworpen met de tegengewichttheorie. waardoor rackets met een zwaar hoofd sneller kunnen herstellen tussen de slagen. Door gebruik te maken van de VOLUME CUT RESIN en POWER-ASSIST BUMPER. hebben de nieuwe ASTROX 99-modellen een verder verfijnd Rotational Generator System waarmee ingewikkelde gewichtsverdeling naar een hoger niveau kan worden getild.

 

ROTATIONAL GENERATOR SYSTEM

GROMMETS MET EEN GROTERE DIAMETER

Om het maken van defensieve schoten te verbeteren. zijn Grommets met brede diameter strategisch geplaatst aan de zijkanten van het frame. waardoor de snaren bij impact kunnen verschuiven voor een langere shuttle-hold.

GROMMETS MET EEN GROTERE DIAMETER

GEWIJZIGDE ISOMETRISCHE BLADVORM

Het iconische ISOMETRIC-frame is aangepast door de hoeken van het frame te versterken om de vorm aan te passen en de sweet spot nog verder uit te breiden.

GEWIJZIGDE ISOMETRISCHE BLADVORM

Het badmintonracket van de Japanse wereld kampioen: Kento Momota.

De Yonex Astrox 99 PRO is verkrijgbaar in Cherry Sunburst en White Tiger.

Merk

Yonex

Balans

Flexibiliteit

Gripmaat

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

2 beoordelingen voor Yonex Astrox 99 PRO White Tiger

  1. Mohammad Rajabzadeh

    String came brocken

  2. Steef van Wooning

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…