Yonex Astrox 99 PRO White Tiger 4UG5 (onbespannen)

$225.60

De Yonex Astrox 99 PRO White Tiger is bedoeld voor gevorderde spelers en is ontworpen om kracht te leveren van slag na slag. Bij elk racket in de ASTROX-serie is gebruik gemaakt van de volgende generatie grafiet Namd in de schacht, wat resulteert in een grote toename van de terugslagsnelheid van de steel, wat resulteert in hogere smash-snelheden.

PRE-ORDER, LEVERBAAR VANAF 22 SEPTEMBER

Op voorraad

$

Yonex Astrox 99 PRO White Tiger

De ASTROX 99 PRO is een head-heavy powerracket, met het zwaarste swinggewicht van de ASTROX-serie. Normaliter zijn de Head-Heavy rackets zeer lastig om mee te verdedigen, echter werkte Yonex hand in hand met Kento Momota om een ​​racket te maken dat hem zowel kracht als de mogelijkheid zou geven om verdedigende acties om te zetten in aanvallende slagen. Het resultaat is een verbeterde ASTROX 99 waarbij optimale kracht gepaard gaat met een verlengde shuttle-hold voor verbeterde defensieve slagen.

POWER-ASSIST BUMPER

Verhoogd vermogen met een met wolfraam doordrenkte verzwaarde bumper, die 55% meer gewicht toevoegt dan conventionele grommets. De POWER-ASSIST BUMPER verbetert het Rotational Generator System, waardoor snel meer gewicht op de shuttle wordt overgebracht.

Yonex Astrox 99 PRO White Tiger 4UG5 (onbespannen)

ROTATIONAL GENERATOR SYSTEM

Ingewikkelde technologie voor gewichtsverdeling, ontworpen met de tegengewichttheorie, waardoor rackets met een zwaar hoofd sneller kunnen herstellen tussen de slagen. Door gebruik te maken van de VOLUME CUT RESIN en POWER-ASSIST BUMPER, hebben de nieuwe ASTROX 99-modellen een verder verfijnd Rotational Generator System waarmee ingewikkelde gewichtsverdeling naar een hoger niveau kan worden getild.

ROTATIONAL GENERATOR SYSTEM

 

GROMMETS MET EEN GROTERE DIAMETER

Om het maken van defensieve schoten te verbeteren, zijn Grommets met brede diameter strategisch geplaatst aan de zijkanten van het frame, waardoor de snaren bij impact kunnen verschuiven voor een langere shuttle-hold.

Yonex Astrox 99 PRO White Tiger 4UG5 (onbespannen)

GEWIJZIGDE ISOMETRISCHE BLADVORM

Het iconische ISOMETRIC-frame is aangepast door de hoeken van het frame te versterken om de vorm aan te passen en de sweet spot nog verder uit te breiden.

Yonex Astrox 99 PRO White Tiger 4UG5 (onbespannen)

Het badmintonracket van de Japanse wereld kampioen: Kento Momota.

De Yonex Astrox 99 PRO is verkrijgbaar in Cherry Sunburst en White Tiger.

Balans

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

Yonex Astrox rackets

Yonex badminton rackets kenmerken zich door een sublieme afwerking en kwaliteit. Door de diversiteit aan racket series is er voor iedere badmintonner een geschikt Yonex badminton racket te vinden.

Yonex Arcsaber rackets: Voor Allround spel, precisie en controle

Yonex Astrox rackets: Combineer je steilere smashes met meer snelheid

Yonex Carbonex rackets: Sterk en robuust, de ideale rackets voor beginners

Yonex Duora rackets: De optimale afwisseling tussen controle en explosiviteit

Yonex Isometric rackets: Heerlijke rackets voor de beginnende badmintonner met een wat groter blad

Yonex Muscle power rackets: Heerlijke rackets voor de beginnende badmintonner

Yonex Nanoflare rackets: Voor een snelle rackethandling en wendbaarheid

Yonex Nanoray rackets: Voor een snelle rackethandling en wendbaarheid

Yonex Voltric rackets: Meer massa en momentum zorgen voor nog meer power uit het achterveld

Uiteraard kun je Yonex badminton rackets online aanschaffen bij AllRackets.com kom je er echter niet uit, gebruik dan onze keuzehulp of neem dan contact met ons op via email of Whatsapp.

yonex logo

Yonex Badminton

Het online kopen van een Yonex product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan Yonex producten, van badmintonrackets, schoenen, speciale badmintontassen, kleding tot allerlei accessoires zoals shuttles en grips. In deze webshop vindt je alle producten van Yonex voor de beste prijs.

Het grootste badmintonmerk is het Japanse Yonex. Rond 1962 werden de eerste houten badmintonrackets geproduceerd. Het No. 2000 Yonex-racket betekende een compleet nieuwe periode in de badmintonsport. Het duurde dan ook niet lang voordat Yonex marktleider werd op het gebied van badminton in Japan. Jaren en vele gloednieuwe technologieën later is Yonex het go-to merk voor badmintonrackets, -schoenen, -tassen, -shuttles en -snaren. Alle Yonex badminton artikelen zijn natuurlijk verkrijgbaar bij AllRackets.com.

Heb je vragen over Yonex producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om je te helpen met jouw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Yonex badminton rackets
Yonex badminton schoenen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex Astrox 99 PRO White Tiger 4UG5 (onbespannen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…