Yonex Duora 6 Shine Pink Frame

129.95

De Yonex Duora 6 is een echte allrounder – iets flexibeler dan de Duora 7 en Duora 10. Het badminton racket heeft een betere schok absorptie voor de gevoelige gewrichten in de arm, zoals de elleboog en de pols.

De schokken worden opgenomen door een carbon technologie “VIBSLAYER CARBON”. Dit ultra dunne materiaal is in het onderste gedeelte van het racketblad verwerkt tussen de normale carbon lagen in.

Met dit badmintonracket vindt u makkelijk de randen van het veld en kunt u een zo scherp mogelijke shuttle slaan.

Yonex Duora is dé revolutie in badmintonrackets. Door 2 type badmintonrackets in elkaar te verwerken heeft Yonex het badminton racket uitgevonden welke uitermate geschikt is voor de badmintonspeler die een stabiele en harde forehand slaat en een snellere en diepere backhand.

Nieuwe technieken hebben het mogelijk gemaakt het badmintonracket een forehand en een backhand kant te geven. De stabiele Boxframe forehand kant zorgt dat je de badminton shuttle zo nauwkeurig en direct mogelijk het frame verlaat. De aerodynamische Aeroboxframe backhand kant van het badmintonracket zorgt ervoor dat je harder en makkelijker en verder in het veld je backhandslag slaat.

De kleur op het badmintonracket is bepalend en zorgt er optisch voor dat je het badmintonracket altijd juist in de hand hebt.

Het balanspunt van Yonex Duora serie is even-balance en zorgt dus voor een optimale racket handeling voor de allround speler.

Artikelnummer: 1420600 Categorieën: , , , ,
Balans

Even/Topzwaar

Flexibiliteit

Medium Stijf

Gewicht

88

Maximale bespankracht

12 kilo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex Duora 6 Shine Pink Frame” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SALE
CHOOSE YOUR LANGUAGE