Nederland: Gratis verzending vanaf € 100,-
België & Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Frankrijk & Luxemburg: Gratis verzending vanaf € 170,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

Yonex Nanoflare 555 + Gratis complete hoes

Neem de controle over het badmintonveld met de Yonex Nanoflare 555!

Dit racket is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar kracht, snelheid en precisie. Met geavanceerde technologieën zoals het Sonic Flare System en Nanocell, biedt dit racket maximale repulsie en stabiliteit. De stijve schacht zorgt voor een nauwkeurige controle bij het slaan van smashes, drives en net shots.

Verbeter je spel en neem je vaardigheden naar een hoger niveau met de Yonex Nanoflare 555!

Let op dit racket wordt standaard geleverd zonder bespanning! Selecteer hieronder je gewenste bespanning, aantal kilos en bespanlogo opties.

Oorspronkelijke prijs was: €179.95.Huidige prijs is: €143.95.

Uitverkocht

Kies de juiste snaar

Voor badmintonspelers is het kiezen van de juiste snaar net zo belangrijk als het kiezen van het juiste racket. Yonex, een gerenommeerd merk in de wereld van badminton, biedt een verscheidenheid aan snaren die elk zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende spelstijlen en behoeften.

Als je op zoek bent naar duurzaamheid en een snaar die prima is voor allround spel, dan is de Yonex BG-65 een uitstekende keuze. Deze snaar staat bekend om zijn duurzaamheid en consistentie, waardoor je keer op keer krachtige slagen kunt leveren zonder je zorgen te maken over verlies van spanning.

Voor spelers die meer nadruk leggen op kracht en gevoel, is de Yonex BG-80 een aanrader. Met zijn dunnere doosnee en geavanceerde textuur biedt deze snaar een uitstekende shuttleversnelling en enorme controle, waardoor je snelle en nauwkeurige slagen kunt produceren.

Als je op zoek bent naar een goede balans tussen controle, kracht en comfort, dan is de Yonex Nanogy 95 een goede keuze. Deze snaar combineert een zachte touch met voldoende spanning om je te helpen bij het uitvoeren van precieze slagen zonder al te veel in te leveren op power.

Ben je opzoek naar een snaar die net iets meer veerkracht geeft dan is de Yonex BG-66 Ultimax jouw beste keuze. Deze snaar is ideaal voor snelle, krachtige slagen!

Het kiezen van de juiste snaar hangt af van je individuele speelstijl, voorkeuren en behoeften. Raadpleeg onze uitgebreide pagina voor meer informatie over de verschillende Yonex badminton snaren en hoe ze jouw spel kunnen verbeteren.

Extra informatie

Specificaties

Voorraad

Balans

Flexibiliteit

Gripmaat

Merk

Yonex

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

Serie

Yonex Nanoflare

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Yonex Nanoflare 555 + Gratis complete hoes Yonex Nanoflare 555 + Gratis complete hoes
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Yonex Nanoflare 555

De Yonex Nanoflare 555 badmintonracket is ontworpen om spelers kracht, snelheid en controle op het speelveld te bieden. Het is een van de meest populaire rackets onder badmintonspelers, vooral degenen die de voorkeur geven aan een racket met een stijve schacht voor meer precisie en controle.

De Nanoflare badmintonrackets zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en materialen van Yonex, waaronder het Sonic Flare System en Nanocell-technologie. Het Sonic Flare System optimaliseert het ontwerp van het frame, terwijl Nanocell-technologie de sterkte en duurzaamheid ervan verbetert. Het frame is gebouwd door een zorgvuldige combinatie van hoogwaardig grafiet aan de top van het frame en een sterk maar elastisch grafiet, M40X, aan de basis van het frame. Deze grafietmaterialen bieden een hoge veerkracht voor maximale shuttlesnelheid, maar de zorgvuldig berekende plaatsing, volume en combinatie van de grafietmaterialen leveren ook stabiliteit en controle.

De Nanocell-technologie maakt gebruik van een combinatie van koolstofvezel en hars om een sterker, duurzamer frame te creëren dat ook lichtgewicht is. Dit resulteert in een racket dat gemakkelijk te manoeuvreren is, waardoor spelers met snelheid en nauwkeurigheid kunnen slaan. Het Sonic Flare System optimaliseert het ontwerp van het frame, waardoor het aerodynamischer wordt en de luchtweerstand bij het zwaaien vermindert.

De stijve schacht van het racket is gemaakt van grafiet en biedt extra controle en precisie bij het slaan van slagen. De grip is gemaakt van een comfortabel en duurzaam materiaal dat uitstekende grip en controle biedt.

Smashes: De Yonex Nanoflare 555 is ontworpen om krachtige en snelle smashes te leveren dankzij de stijve en smalle schacht, die een hoge rackethoofdsnelheid genereert.

Drives: De Yonex Nanoflare 555 is ook zeer geschikt voor vlakke drives dankzij de stijve schacht die voor geweldige controle en precisie zorgt, waardoor je de shuttle nauwkeurig en snel kunt slaan. Een drive-shot in badminton is een snelle en vlakke slag die laag over het net reist, bedoeld om je tegenstander te dwingen de shuttle omhoog te slaan en jou de kans te geven om aan te vallen. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere slagen, zoals clears of drops, om kansen te creëren voor aanvallende slagen zoals smashes of net kills. Om een drive-shot uit te voeren, moet de speler een snelle en krachtige polsslag gebruiken om de shuttle met een vlakke baan over het net te slaan.

De slag moet gericht zijn op het lichaam van de tegenstander of op een locatie die het moeilijk maakt voor hen om de shuttle met kracht of nauwkeurigheid terug te slaan. De drive-shot is het meest effectief wanneer het met snelheid en nauwkeurigheid wordt gespeeld, waardoor het moeilijk is voor de tegenstander om te reageren en de shuttle terug te slaan.

Clears: Het slanke schachtdesign van de Nanoflare 555 maakt het gemakkelijker om snelheid en afstand te genereren