Meteen naar de inhoud

Yonex Nanoflare 700 Magenta + Gratis hoes

151.95

De Yonex Nanoflare 700 Magenta is het eerste badmintonracket van de nieuwe Yonex Nanoflare serie. De Yonex Nanoflare serie heeft als kenmerk dat de badmintonrackets een zeer dun aerodynamisch frame en shaft hebben. hierdoor snijdt u nog sneller door de lucht. Het frame is iets breder dan normaal zodat deze erg stevig is en u een zeer snelle badminton racket swing en hoge repulsie geeft.

De Yonex Nanoflare 700 heeft een medium stijve shaft waardoor het racket zeer geschikt is voor de snelle allround speler. de verdedigende spelers of de speler die graag in het voorveld staat.

Uitverkocht

Yonex Nanoflare 700 Magenta

De Yonex Nanoflare 700 is het eerste badmintonracket van de nieuwe Yonex Nanoflare serie. De Yonex Nanoflare serie heeft als kenmerk dat de badmintonrackets een zeer dun aerodynamisch frame en shaft hebben. hierdoor snijdt u nog sneller door de lucht. Het frame is iets breder dan normaal zodat deze erg stevig is en u een zeer snelle badminton racket swing en hoge repulsie geeft.

De Yonex Nanoflare 700 Red heeft een medium stijve shaft waardoor het racket zeer geschikt is voor de snelle allround speler. de verdedigende spelers of de speler die graag in het voorveld staat.

Balans

Flexibiliteit

Merk

Yonex

Gripmaat

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

1 beoordeling voor Yonex Nanoflare 700 Magenta + Gratis hoes

  1. Raymond

    Na uitleg van mijn speelstijl (veelal dubbels, snel en hard) en mijn wensen (meer precizie) heb ik aantal rackets vastgehouden en het verschil met mijn oude racket gevoeld. Hoewel er ook zeker andere geschikte rackets beschikbaar waren ben ik uiteindelijk toch bij de Yonex Nanoflare 700 met BG65 10kg uitgekomen. Ik merkte bij het eerste gebruik gelijk het verschil dat ik zocht. Ik had na al die jaren niet verwacht dat een nieuw racket mijn spel zo zou verbeteren.

    Het bezoek aan de winkel was het zeker waard. Bedankt voor de tijd en het advies!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…