Meteen naar de inhoud

Yonex Nanoflare 800LT + Gratis hoes

159.95

Het Yonex Nanoflare 800LT badmintonracket is ontworpen voor spelers die graag razendsnelle rally’s spelen met solide agressie. Een speler in het dubbelspel kan zeker profiteren van het gebruik van het Nanoflare 800LT racket omdat het tegelijkertijd snelheid. behendigheid en kracht levert.

De standaard Nanoflare 800 is met zijn 4U (83g) al zeer licht. De Nanoflare 800LT weegt maar 5U (78g). De keuze voor minder gewicht (5U tov 4U) zorgt voor een betere wendbaarheid en snelheid.

Het racket vereist de vaardigheden van gevorderde spelers en spelers van gemiddeld tot geavanceerd niveau. Een beginner zal enige moeite hebben met de stijve steel van het racket.

Het belangrijkste nieuwe kenmerk van de Yonex Nanoflare 800LT is het ultradunne Razor Frame. dat vanuit alle hoeken aerodynamisch is. Vergeleken met andere dunne frames betekent het 360 ° gestroomlijnde Razor Frame dat de luchtweerstand tot 11.5% wordt verminderd vanuit alle hoeken. wat resulteert in een hogere swingsnelheid.

Dit betekent ook dat de shuttlesnelheden van het badmintonracket zijn toegenomen. Door de hogere snelheden kan de speler de shuttle eerder onderscheppen. waardoor hij beter in staat is tegenstanders onder druk te zetten met agressieve drives en pushes.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Yonex Nanoflare 800LT

Wilt u een badminton racket kopen van Yonex. Dan bent u bij AllRackets.com aan het juiste adres.

In onze webwinkel kunt u vele badminton rackets kopen. Voor zowel de beginnende als de professionele speler is er een groot aanbod in meerdere prijscategorieën.

De Yonex Nanoflare 800LT is een topracket en is er vanaf nu in 2 versies; de standaard en de light (LT).

De standaard Nanoflare 800 is met zijn 4U (83g) al zeer licht. De Nanoflare 800LT weegt maar 5U (78g). De keuze voor minder gewicht (5U tov 4U) zorgt voor een betere wendbaarheid en snelheid.

Extra zorg werd ook besteed aan extra Controle door Vibration Dampening Mesh in de top van het frame. Alhoewel de steel van de Nanoflare 800LT iets flexibeler is dan de standaard Nanoflare 800. blijft hij toch in het ‘stiff’ segment voor de competitiespeler.

Yonex nanoflare 800lt

Balans

Flexibiliteit

Gripmaat

Merk

Yonex

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

3 beoordelingen voor Yonex Nanoflare 800LT + Gratis hoes

  1. Anoniem

    Good racket and good price at AllRackets

  2. Tim B.

    Top afgeleverd

  3. Anoniem

    Super!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…