Yonex Power Cushion 36 Men Blue

$73.13

De Yonex Power Cushion 36 Men Blue is een betaalbare schoen met betrouwbare grip en demping voor de voeten en gewrichten.

Wissen
$
Artikelnummer: 5003501-1 Categorieën: , ,

Yonex Power Cushion 36 Men Blue

Materiaal schoen P.U. Leather, Polyester Mesh
Materiaal middenzool E.V.A.
Materiaal buitenzool Rubber

Voor wie

Schoenmaat

43, 44

yonex logo

Yonex Badminton

Het online kopen van een Yonex product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan Yonex producten, van badmintonrackets, schoenen, speciale badmintontassen, kleding tot allerlei accessoires zoals shuttles en grips. In deze webshop vindt je alle producten van Yonex voor de beste prijs.

Het grootste badmintonmerk is het Japanse Yonex. Rond 1962 werden de eerste houten badmintonrackets geproduceerd. Het No. 2000 Yonex-racket betekende een compleet nieuwe periode in de badmintonsport. Het duurde dan ook niet lang voordat Yonex marktleider werd op het gebied van badminton in Japan. Jaren en vele gloednieuwe technologieën later is Yonex het go-to merk voor badmintonrackets, -schoenen, -tassen, -shuttles en -snaren. Alle Yonex badminton artikelen zijn natuurlijk verkrijgbaar bij AllRackets.com.

Heb je vragen over Yonex producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om je te helpen met jouw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Yonex badminton rackets
Yonex badminton schoenen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex Power Cushion 36 Men Blue” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.