Yonex SHB-Eclipsion Z Men Wide Navy/Ice Blue

139.95

De Yonex Power Cushion Eclipsion Z is de meest stabiele badminton schoen van Yonex ooit. Verder is de Yonex Power Cushion Eclipsion Z een badmintonschoen met een superieure ventilatie en comfortabele pasvorm.

De badmintonschoen is uitgerust met de nieuwe Power Cushion plus-technologie, welke ongeveer 25% betere dempingseigenschappen biedt dan de normale Power Cushion-demping door de toevoeging van een speciale hars. Spelers met achillespeesproblemen, kniepijn en andere pijntjes zullen uitermate tevreden zijn met deze topschoen van Yonex.

Wissen
Artikelnummer: 5002105 Categorieën: , , ,

Materiaal schoen Synthetic Fiber, Durable Skin
Materiaal middenzool Synthetic Resin, ToughBrid Light, Power Cushion, Power Graphite Sheet, Power Cushion +
Materiaal buitenzool Rubber

Merk

Schoenmaat

, ,

Voor wie

Pasvorm

Heeft u zich bedacht?

AllRackets.com biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren (labels aan kleding, plastic om de racketgrip), schoenen niet gedragen.

De door Allrackets.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht wanneer u een deel van de zending retourneert. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

AllRackets.com
Rotterdamseweg 386 B25
2629 HG
Delft

Retourformulier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex SHB-Eclipsion Z Men Wide Navy/Ice Blue” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SALE
CHOOSE YOUR LANGUAGE