Yonex SHB Aerus X Lady Pastel Pink

$121.92

De Yonex SHB Aerus X Lady Pastel Pink is een zeer lichte badmintonschoen die door Yonex tot nu ontwikkeld is. De schoen weegt slechts 290 gram (maat 40,5). Alles is er op gefocust om gewicht te besparen voor snel enorm reactie vermogen en snelheid.

Wil je een nog lichtere badmintonschoen, ga dan voor de Aerus Z.

Wissen
$
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Yonex SHB Aerus X Lady Pastel Pink

De Yonex SHB Aerus X Lady is de takedown versie van de Yonex SHB Aerus Z. De Yonex SHB Aerus X is erg licht van gewicht (290gram) maar niet zo licht als de Aerus Z (250gram). Dit is inmiddels de 4de generatie van de Aerus serie en vooral gefocust op het gewicht en dus zeer geschikt voor snel reactie vermogen en snelheid.

De bovenzijde van de Aerus X is gemaakt uit één stuk en dus zonder naden, waar daar de Aerus 3 nog stijf was, is het nieuwe bovenwerk van flexibeler materiaal gemaakt. Ook kan de schoen door dit materiaal beter ‘ademen’ en is deze dus luchtiger voor je voeten. Het bovenwerk van de Aerus X is van iets mindere duurzaamheid dan van de Aerus Z (Durable Skin Light).

POWER CUSHION

Deze top badmintonschoen is voorzien van de Power Cushion technologie voor veel comfort, in de Aerus Z zit het nieuwe Power Cushion + verwerkt. De kracht die vrijkomt bij impact wordt nog beter gebruikt voor sneller voetenwerk.

Merk

Voor wie

Schoenmaat

, , , , ,

Pasvorm

Sta je mannetje op het veld met kwalitatief goede badminton schoenen

Doe je regelmatig aan badminton, dan ga je veel baat hebben bij kwalitatief goede badminton schoenen. Met de juiste schoenen weet je zeker dat je wendbaar bent in het veld, dat je snelheid kunt maken en je weet zeker dat je speelt met voldoende grip.

Heb je de juiste schoenen gevonden? Dan nog de juiste schoenmaat. Je bent meer dan welkom om te komen passen in onze badminton winkel in Delft.

Is de winkel te ver en wil je online bestellen maar twijfel je over de maat, neem dan contact met ons op met onze deskundige klantenservice. We kunnen hier bijvoorbeeld de binnenzool voor je opmeten om zo de juiste maat te selecteren.

Heb je je zich bedacht?

AllRackets.com biedt je de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren (labels aan kleding, plastic om de racketgrip), schoenen niet gedragen.

De door Allrackets.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij je in rekening gebracht wanneer je een deel van de zending retourneert. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening.

Goederen welke door jou retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat je hieronder kunt downloaden.

AllRackets.com
Rotterdamseweg 386 B25
2629 HG
Delft

Retourformulier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex SHB Aerus X Lady Pastel Pink” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.