Yonex SHB Aerus X Lady Pastel Pink Pre Order

99.95

De Yonex SHB Aerus X Lady Pastel Pink is een zeer lichte badmintonschoen die door Yonex tot nu ontwikkeld is. De schoen weegt slechts 290 gram (maat 40,5). Alles is er op gefocust om gewicht te besparen voor snel enorm reactie vermogen en snelheid.

Wil je een nog lichtere badmintonschoen, ga dan voor de Aerus Z.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Yonex SHB Aerus X Lady Pastel Pink

De Yonex SHB Aerus X Lady is de takedown versie van de Yonex SHB Aerus Z. De Yonex SHB Aerus X is erg licht van gewicht (290gram) maar niet zo licht als de Aerus Z (250gram). Dit is inmiddels de 4de generatie van de Aerus serie en vooral gefocust op het gewicht en dus zeer geschikt voor snel reactie vermogen en snelheid.

De bovenzijde van de Aerus X is gemaakt uit één stuk en dus zonder naden, waar daar de Aerus 3 nog stijf was, is het nieuwe bovenwerk van flexibeler materiaal gemaakt. Ook kan de schoen door dit materiaal beter ‘ademen’ en is deze dus luchtiger voor je voeten. Het bovenwerk van de Aerus X is van iets mindere duurzaamheid dan van de Aerus Z (Durable Skin Light).

POWER CUSHION

Deze top badmintonschoen is voorzien van de Power Cushion technologie voor veel comfort, in de Aerus Z zit het nieuwe Power Cushion + verwerkt. De kracht die vrijkomt bij impact wordt nog beter gebruikt voor sneller voetenwerk.

Dit betreft een preorder, de schoenen worden 15 december verzonden. 

Merk

Voor wie

Schoenmaat

, , , , ,

Pasvorm

Heeft u zich bedacht?

AllRackets.com biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren (labels aan kleding, plastic om de racketgrip), schoenen niet gedragen.

De door Allrackets.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht wanneer u een deel van de zending retourneert. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

AllRackets.com
Rotterdamseweg 386 B25
2629 HG
Delft

Retourformulier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex SHB Aerus X Lady Pastel Pink Pre Order” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SALE
CHOOSE YOUR LANGUAGE