Meteen naar de inhoud

Yonex SHB Aerus X Men Mint Blue

107.95

De Yonex SHB Aerus X Men Mint Blue is een zeer lichte badmintonschoen die door Yonex tot nu ontwikkeld is. De schoen weegt slechts 290 gram (maat 40.5). Alles is er op gefocust om gewicht te besparen voor snel enorm reactie vermogen en snelheid.

Wil je een nog lichtere badmintonschoen. ga dan voor de Aerus Z.

Yonex SHB Aerus X Men Mint Blue

De Yonex SHB Aerus X Men is de takedown versie van de Yonex SHB Aerus Z. De Yonex SHB Aerus X is erg licht van gewicht (290gram) maar niet zo licht als de Aerus Z (250gram). Dit is inmiddels de 4de generatie van de Aerus serie en vooral gefocust op het gewicht en dus zeer geschikt voor snel reactie vermogen en snelheid.

De bovenzijde van de Aerus X is gemaakt uit één stuk en dus zonder naden. waar daar de Aerus 3 nog stijf was. is het nieuwe bovenwerk van flexibeler materiaal gemaakt. Ook kan de schoen door dit materiaal beter ‘ademen’ en is deze dus luchtiger voor je voeten. Het bovenwerk van de Aerus X is van iets mindere duurzaamheid dan van de Aerus Z (Durable Skin Light).

POWER CUSHION

Deze top badmintonschoen is voorzien van de Power Cushion technologie voor veel comfort. in de Aerus Z zit het nieuwe Power Cushion verwerkt. De kracht die vrijkomt bij impact wordt nog beter gebruikt voor sneller voetenwerk.

Merk

Voor wie

Schoenmaat

, , , , , , , ,

Pasvorm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

DutchEnglishGerman