Meteen naar de inhoud

Yonex SHB Aerus Z Lady Charcoal

127.95

De Yonex SHB Aerus Z Lady Charcoal is de aller lichtste badmintonschoen die door Yonex tot nu ontwikkeld is. De schoen weegt slechts 250 gram (maat 40.5). Alles is er op gefocust om gewicht te besparen voor snel enorm reactie vermogen en snelheid.

Yonex SHB Aerus Z Lady Charcoal

De Yonex SHB Aerus Z Lady is de aller lichtste badmintonschoen die door Yonex tot nu ontwikkeld is. De schoen weegt slechts 250 gram (maat 40.5). Dit is inmiddels de 4de generatie van de Aerus serie en vooral gefocust op het gewicht en dus zeer geschikt voor snel reactie vermogen en snelheid.

FEATHER BOUNCE FOAM

Deze prachtige Yonex badminton schoen is voorzien van “Feather Bounce Foam”. waarmee jij tot 20% meer veerkracht in jouw stappen en sprongen krijgt. Hierdoor ben jij nog sneller en beweeglijker op de baan en kun je je tegenstander overtreffen.

De bovenzijde van de Aerus Z is gemaakt uit één stuk en dus zonder naden. waar daar de Aerus 3 nog stijf was. is het nieuwe bovenwerk van flexibeler materiaal gemaakt. Ook kan de schoen door dit materiaal beter ‘ademen’ en is deze dus luchtiger voor je voeten.

POWER CUSHION & 3D POWER GRAPHITE SHEET

Natuurlijk is ook in deze top badmintonschoen de Power Cushion technologie verwerkt. hierdoor heb je meer comfort. De kracht die vrijkomt bij impact wordt nog beter gebruikt voor sneller voetenwerk.
De 3D Power Graphite Sheet in het midden van de zool. biedt de nodige stabiliteit en verminderd te torsie.

De schoen van wereld topper Carolina Marin.

Merk

Yonex

Voor wie

Schoenmaat

Pasvorm

1 beoordeling voor Yonex SHB Aerus Z Lady Charcoal

  1. Bjørn

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *