Yonex SHB Aerus Z Men 75th

$186.57

De Yonex SHB Aerus Z Men 75th is de aller lichtste badmintonschoen die door Yonex tot nu ontwikkeld is. De schoen weegt slechts 250 gram (maat 40,5). Alles is er op gefocust om gewicht te besparen voor snel enorm reactie vermogen en snelheid.

Deze schoen heeft een update gekregen speciaal ter ere van het 75 jarige bestaan van Yonex.

Wissen
$
Artikelnummer: 5001048 bl-3-3 Categorieën: , , ,

Yonex SHB Aerus Z Men 75th

De Yonex SHB Aerus Z Men 75th is de aller lichtste badmintonschoen die door Yonex tot nu ontwikkeld is. De schoen weegt slechts 250 gram (maat 40,5). Dit is inmiddels de 4de generatie van de Aerus serie en vooral gefocust op het gewicht en dus zeer geschikt voor snel reactie vermogen en snelheid.

FEATHER BOUNCE FOAM

Deze prachtige Yonex badminton schoen is voorzien van “Feather Bounce Foam”, waarmee jij tot 20% meer veerkracht in jouw stappen en sprongen krijgt. Hierdoor ben jij nog sneller en beweeglijker op de baan en kun je je tegenstander overtreffen.

De bovenzijde van de Aerus Z is gemaakt uit één stuk en dus zonder naden, waar daar de Aerus 3 nog stijf was, is het nieuwe bovenwerk van flexibeler materiaal gemaakt. Ook kan de schoen door dit materiaal beter ‘ademen’ en is deze dus luchtiger voor je voeten.

POWER CUSHION + & 3D POWER GRAPHITE SHEET

Natuurlijk is ook in deze top badmintonschoen de Power Cushion + technologie verwerkt, hierdoor heb je meer comfort. De kracht die vrijkomt bij impact wordt nog beter gebruikt voor sneller voetenwerk.
De 3D Power Graphite Sheet in het midden van de zool, biedt de nodige stabiliteit en verminderd te torsie.

Meer info kun je vinden op https://75th.yonex.com/

Merk

Voor wie

Schoenmaat

, , , , , , , , , , ,

Pasvorm

Sta je mannetje op het veld met kwalitatief goede badminton schoenen

Doe je regelmatig aan badminton, dan ga je veel baat hebben bij kwalitatief goede badminton schoenen. Met de juiste schoenen weet je zeker dat je wendbaar bent in het veld, dat je snelheid kunt maken en je weet zeker dat je speelt met voldoende grip.

Heb je de juiste schoenen gevonden? Dan nog de juiste schoenmaat. Je bent meer dan welkom om te komen passen in onze badminton winkel in Delft.

Is de winkel te ver en wil je online bestellen maar twijfel je over de maat, neem dan contact met ons op met onze deskundige klantenservice. We kunnen hier bijvoorbeeld de binnenzool voor je opmeten om zo de juiste maat te selecteren.

Heb je je zich bedacht?

AllRackets.com biedt je de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren (labels aan kleding, plastic om de racketgrip), schoenen niet gedragen.

De door Allrackets.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij je in rekening gebracht wanneer je een deel van de zending retourneert. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening.

Goederen welke door jou retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat je hieronder kunt downloaden.

AllRackets.com
Rotterdamseweg 386 B25
2629 HG
Delft

Retourformulier

yonex logo

 

 

 

 

Yonex Badminton

Het online kopen van een Yonex product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan Yonex producten, van badmintonrackets, schoenen, speciale badmintontassen, kleding tot allerlei accessoires zoals shuttles en grips. In deze webshop vindt je alle producten van Yonex voor de beste prijs.

Het grootste badmintonmerk is het Japanse Yonex. Rond 1962 werden de eerste houten badmintonrackets geproduceerd. Het No. 2000 Yonex-racket betekende een compleet nieuwe periode in de badmintonsport. Het duurde dan ook niet lang voordat Yonex marktleider werd op het gebied van badminton in Japan. Jaren en vele gloednieuwe technologieën later is Yonex het go-to merk voor badmintonrackets, -schoenen, -tassen, -shuttles en -snaren. Alle Yonex badminton artikelen zijn natuurlijk verkrijgbaar bij AllRackets.com.

Heb je vragen over Yonex producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om je te helpen met jouw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Yonex badminton rackets
Yonex badminton schoenen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex SHB Aerus Z Men 75th” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.