Yonex SHB Eclipsion Z 2021 Lady Light Blue

$201.21

De volledig vernieuwde Yonex SHB Eclipsion Z 2021 Lady Light Blue focust zich op stabiliteit. De schoen is ontworpen om het meest complexe voetenwerk te kunnen handelen en verdragen. De sporter moet 100% kunnen vertrouwen op iedere stap en sprong die wordt gemaakt. Door de versnelling van het spel in de afgelopen jaren, moeten de schoenen niet alleen stabiel zijn, maar ook een snelle actie en reactie kunnen verdragen en het voortbewegen versnellen.

De Yonex SHB Eclipsion Z 2021 Lady Light Blue badmintonschoen is ontworpen en ontwikkeld voor de spelers die veeleisend zijn. Snel voetenwerk kan worden afgewisseld met de meest optimale grip en conversie er van, zonder dat er op comfort of stabiliteit wordt ingeboet. Kortom een sterke, stabiele schoen met veel comfort en veel grip.

Wissen
$
Artikelnummer: 5002112 Categorieën: , ,

Yonex SHB Eclipsion Z 2021 Lady Light Blue

Door de versnelling van het spel in de afgelopen jaren, moeten de schoenen niet alleen stabiel zijn, maar ook een snelle actie en reactie kunnen verdragen en het voortbewegen versnellen. Een belangrijk onderdeel van deze stabiliteit is een betrouwbare grip.

De nieuw ontworpen RADIAL BLADE SOLE heeft ultieme grip door het gepatenteerde ontwerp van de rubber zool, wat doet denken aan de vorm van een Ninjaster. Het patroon van de zool verzekert grip in het plotseling veranderen van de bewegingen in alle richtingen. Door middel van het insnijden in lange en smalle stroken in de slijtzool ontstaat er een patroon in de vorm van een Ninaster of Windmolen. Dit geeft 3% meer grip en zorgt dat het gewicht van de schoen beter in balans is. Doordat de patronen beter in elkaar schuiven ontstaat er meer grip op snelle bewegingen en plotselinge stilstand.

De nieuwe Semi One-Piece Sole is aan deze schoen toegevoegd om het contact deel van de zool bij inpakt te vergroten, door het rubber van de zool te integreren bij het loopvlak en de hiel. Dit vergroot de stabiliteit bij het landen en verkleint het risico op verstuikingen.

De Yonex SHB Eclipsion Z 2021 Lady Light Blue heeft een speciaal gevormde Power Cushion+ inleg in de hiel. Deze inleg is speciaal ontwikkeld voor badmintonschoenen. De Power Cushion+ inleg neemt daardoor 28% meer schokken op bij het landen en impact op de hiel. Tevens transformeert 62% sneller de omzetting in energie dan normale EVA materialen. Een stabiel bovenwerk is ontwikkeld om de sublieme grip van de schoen compleet te maken.

Het op polyurethaan gebaseerde Durable Light Skin bovenwerk combineert een rubberachtige flexibiliteit met de stevigheid van hard plastic. Het voelt soepel op de voet en verzekert een aangenaam gevoel. De Inner Bootie is geïntegreerd in het bovenwerk. Dit zorgt voor een betere allround-fit, die comfortabel aanvoelt. Het vervangt de conventionele tong, die normaal in een schoen zit onder de veterpartij.

De Yonex SHB Eclipsion Z 2021 Lady Light Blue badmintonschoen is ontworpen en ontwikkeld voor de spelers die veeleisend zijn. Snel voetenwerk kan worden afgewisseld met de meest optimale grip en conversie er van, zonder dat er op comfort of stabiliteit wordt ingeboet. Kortom een sterke, stabiele schoen met veel comfort en veel grip.

Schoenmaat

, , ,

Merk

Voor wie

Pasvorm

Yonex Dames Schoenmaat

Als u nog vragen heeft over welke maat u moet kiezen, neem dan contact op met onze klantenservice via info@allrackets.com

CM US-Women UK EUR
22 5.5 2.5 35
22.5 6 3.5 36
23 6.5 4.5 37
23.5 7 5 37.5
24 7.5 5.5 38
24.5 8 6 39
25 8.5 6.5 39.5
25.5 9 7 40
26 9.5 7.5 40.5
26.5 10 8 41
27 10.5 8.5 42
27.5 9 43
28 9.5 44
28.5 10 44.5
29 10.5 45
29.5 11 45.5
30 11.5 46
31 12.5 47

Sta je mannetje op het veld met kwalitatief goede badminton schoenen

Doe je regelmatig aan badminton, dan ga je veel baat hebben bij kwalitatief goede badminton schoenen. Met de juiste schoenen weet je zeker dat je wendbaar bent in het veld, dat je snelheid kunt maken en je weet zeker dat je speelt met voldoende grip.

Heb je de juiste schoenen gevonden? Dan nog de juiste schoenmaat. Je bent meer dan welkom om te komen passen in onze badminton winkel in Delft.

Is de winkel te ver en wil je online bestellen maar twijfel je over de maat, neem dan contact met ons op met onze deskundige klantenservice. We kunnen hier bijvoorbeeld de binnenzool voor je opmeten om zo de juiste maat te selecteren.

Heb je je zich bedacht?

AllRackets.com biedt je de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren (labels aan kleding, plastic om de racketgrip), schoenen niet gedragen.

De door Allrackets.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij je in rekening gebracht wanneer je een deel van de zending retourneert. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening.

Goederen welke door jou retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat je hieronder kunt downloaden.

AllRackets.com
Rotterdamseweg 386 B25
2629 HG
Delft

Retourformulier

yonex logo

 

 

 

 

Yonex Badminton

Het online kopen van een Yonex product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan Yonex producten, van badmintonrackets, schoenen, speciale badmintontassen, kleding tot allerlei accessoires zoals shuttles en grips. In deze webshop vindt je alle producten van Yonex voor de beste prijs.

Het grootste badmintonmerk is het Japanse Yonex. Rond 1962 werden de eerste houten badmintonrackets geproduceerd. Het No. 2000 Yonex-racket betekende een compleet nieuwe periode in de badmintonsport. Het duurde dan ook niet lang voordat Yonex marktleider werd op het gebied van badminton in Japan. Jaren en vele gloednieuwe technologieën later is Yonex het go-to merk voor badmintonrackets, -schoenen, -tassen, -shuttles en -snaren. Alle Yonex badminton artikelen zijn natuurlijk verkrijgbaar bij AllRackets.com.

Heb je vragen over Yonex producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om je te helpen met jouw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Yonex badminton rackets
Yonex badminton schoenen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex SHB Eclipsion Z 2021 Lady Light Blue” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.