Yonex Voltric GlanZ Frame

189.95

De Yonex Voltric GlanZ is het nieuwe superbadmintonracket van Yonex. Het badminton racket heeft nog meer power dan de Nanoray GlanZ, door zijn unieke ontwerp.

Op de plaatsen 2 en 10 uur van het badmintonracketblad, is een hybride tungsten-carbon inzet gemaakt in een hoge dichtheid. Dit maakt het badminton racket nog iets meer topzwaar en zal de slag meer solide gevoel geven met een exceptioneel krachtigere slag.

Het badminton racket heeft dezelfde racketbladconstructie meegekregen van de eerste GlanZ. De dikkere top en de dunnere onderkant van het blad bevorderen een grotere kracht en drive achter de badminton shuttle, voor een betere vlucht. De Voltric GlanZ heeft en groter blad en meer verticale snaren in het midden van het racketblad, wat de sweetspot groter maakt en zal meer kracht geeft aan de shuttles die net naast dit punt van het badmintonracket geslagen worden.

Dit is het badmintonracket met het grootste racketblad. Ideaal voor de senior badmintonspeler die meer diepte in het spel wil.

Artikelnummer: 1408200 Categorieën: , , , ,
Balans

Topzwaar

Flexibiliteit

Flexibel

Gewicht

89

Maximale bespankracht

10.5 kilo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yonex Voltric GlanZ Frame” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SALE
CHOOSE YOUR LANGUAGE