Meteen naar de inhoud

Yonex Astrox rackets

Yonex Astrox rackets

Ben je opzoek naar een zeer aanvallend badminton racket voorzien van veel innovaties dan zijn de Yonex Astrox rackets perfect voor je!


Yonex Astrox rackets kenmerken

badminton rotational

ROTATIONAL GENERATOR SYSTEM

Voor Maximale Controle

Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag, hierdoor slaat u uw drives nog sneller en heeft uw krachtigere badminton smash en een steilere hoek.

Door de contragewichttheorie toe te passen, wordt het gewicht verdeeld over het uiteinde van de handgreep, de bovenkant van het frame en het T-stuk voor maximale controle. De overgang naar de volgende slag kan vlot en snel achter elkaar worden uitgevoerd.

badminton energy

ENERGY BOOST CAP

Maximaliseer de prestaties van de shaft.

De nieuwe Energy Boost Cap maximaliseert de prestaties van de shaft. De voorkant zorgt ervoor dat de shaft kan buigen en het maximale effect van Namd kan uitoefenen.

De boogvormige kromming van de zijkant stabiliseert het oppervlak van het racket door te voorkomen dat de schacht verdraait.

yonex namd graphite fibre resin diagram

NAMD

Nieuw revolutionair materiaal
Een wereldprimeur, grafietmateriaal met een nieuwe dimensie, Namd, verbetert de hechting van de grafietvezels en hars aanzienlijk door nanomateriaal rechtstreeks aan de grafietvezel te bevestigen.

In hoogwaardige rackets is het gebruikelijk om nanomaterialen te combineren.

B Solid Feel Core

SOLID FEEL CORE

Vermindert trillingen

De ingebouwde solide kern vermindert schadelijke diverse trillingen bij impact. Alle rackets die in Japan worden vervaardigd (Astrox 66, 77, 88, 99, 100ZX, 100ZZ), hebben een Solid Feel Core.

Rotational Generator System 1

VOLUME CUT RESIN

Vermindert trillingen

Door gebruik te maken van de VOLUME CUT RESIN, hebben de nieuwe 88 S / D-modellen een verder verfijnd Rotational Generator System waarmee een ingewikkelde gewichtsverdeling naar een hoger niveau kan worden getild.

TOPMODELLEN

Yonex Astrox 100ZZ

Het absolute topmodel binnen de Yonex Astrox Rackets serie is de Yonex Astrox 100ZZ! Dit badminton racket is ontworpen met de dunste schacht in de geschiedenis van Yonex-rackets, traditioneel hol van binnen maar nu met grafietmateriaal in de kern, wat resulteert in een vermindering van de luchtweerstand met 11,8%.

Door de as massief te maken, neemt de veerkracht toe, waardoor sterke continue slagen mogelijk worden.
Dit Yonex Astrox racket is het racket van wereld topper: Viktor Axelsen.

Viktor Axelsen Astrox 100ZZ

Yonex Astrox 88 S & D PRO

De Astrox 88 S & D zijn zeer gebruiksvriendelijke Yonex Astrox rackets voor dubbelspelers.

De Astrox 88 S (Skill) is zeer wendbaar en zeer geschikt voor de creatieve en snelle voorspeler. De Astrox 88 D (Dominate) is een echt power racket voor de achterspeler.

Inmiddels zijn we toe aan de derde generatie van de Astrox 88 S & D. De Astrox 88 S Green/Red, Astrox 88 S Off White/Red, Astrox 88 D Off White/Red en de nieuwe Astrox 88 S Pro en Astrox 88 D Pro zijn allen bij AllRackets.com verkrijgbaar.

Vele toppers spelen met de Yonex Astrox 88 waaronder: Kevin Sanjaya Sukamuljo en Marcus Fernaldi Gideon.

kevin sanjaya sukamuljo and marcus fernaldi gideon

Wil je een nieuw Yonex Astrox racket kopen dan ga je natuurlijk naar de badminton winkel

Naar badminton winkels hoef je niet verder meer te zoeken. Bij Allrackets.com bestel je alles om jouw badminton trainingen en wedstrijden naar een hoger niveau te tillen. Wil je een nieuw badminton racket kopen? Wij beschikken over een enorm assortiment AdidasCarltonDunlopFZ ForzaVictor en Yonex badminton rackets.

Wil je een nieuw badminton racket kopen maar wil je graag een advies, kom dan langs onze winkel of neem contact met ons op.

Over AllRackets.com

AllRackets.com is de webshop voor al je badminton producten. We streven ernaar de #1 online badminton winkel voor badmintonspelers in heel Europa te zijn. We bieden het breedste assortiment producten, de beste klantenservice en bedienen atleten overal ter wereld. Ons assortiment omvat:

Badminton rackets van: AdidasCarltonDunlopFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton schoenen van: AdidasFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton shuttles van: AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton tassen van: AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex

Alle badmintonproducten zoals grips, rackets, schoenen, shuttles, snaren, tassen en andere uitrusting zijn te vinden via het menu bovenaan de website.

Ben je op zoek naar kleding specifiek voor badminton en wil je graag badmintonkleding, dan vind je in deze winkel ook kleding, zoals korte broeken, rokjes, lange broeken, T-shirts, polo’s en trainingspakken. Kleding, teamkleding en clubkleding vind je voor de scherpste prijs bij badmintonspecialist AllRackets.com.

Wil je een nieuw badminton racket kopen maar je hebt wat hulp nodig, heb je een product vraag of iets niet kunt vinden, neem dan contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan eenvoudig via het contactformulier of je kunt Whatsapp bericht sturen naar +31 (0) 640197739. Je kunt ook langskomen in onze fysieke badmintonwinkel om het assortiment te zien, voelen en passen.

DutchEnglishGerman