Meteen naar de inhoud

Yonex Duora rackets

Yonex Duora rackets

Ben je opzoek naar een gebalanceerd badminton racket voorzien van veel innovaties dan zijn de Yonex Duora rackets perfect voor je!


Yonex Duora Rackets kenmerken

De Yonex Duora rackets zijn DE revolutie in badmintonrackets. Door 2 type rackets in elkaar te verwerken heeft Yonex een racket gemaakt dat uitermate geschikt is voor de speler die een stabiele en harde forehand slaat en een snellere en diepere backhand.

Nieuwe technieken hebben het mogelijk gemaakt het racket een forehand en een backhand kant te geven.

De stabiele Boxframe forehandkant zorgt dat je de shuttle zo nauwkeurig en direct mogelijk het frame verlaat.

De aerodynamische Aeroboxframe backhandkant van het racket zorgt ervoor dat je harder en makkelijker en verder in het veld je backhandslag slaat.

B Dual Optimum System

Nooit is het een merk gelukt om deze 2 combinaties in 1 racket samen te voegen en functioneel te maken in een revolutionair design. De kleur op het racket is bepalend en zorgt er optisch voor dat je het racket altijd juist in de hand hebt.

Het balanspunt van Yonex Doura serie is even-balance en zorgt dus voor een optimale racket handeling voor de allround speler.

lee chong wei

Het racket van Lee Chong Wei

Het topmodel in de Yonex Duora serie is de Yonex Duora 10, dit badminton racket werd jarenlang gebruikt door de Maleisische topspeler Lee Chong Wei.

The Yonex Duora 10 lets players do both with one revolutionary design. I feel like my arm is one with the racket on both my forehand and backhand, so I can push faster at the net’ — Lee Chong Wei

De Yonex Duora 10 LCW bieden wij onbespannen als frame aan. Je kunt dit top badminton racket hier bestellen.

Wil je een nieuw badminton racket kopen dan ga je natuurlijk naar de badminton winkel

Naar badminton winkels hoef je niet verder meer te zoeken. Bij Allrackets.com bestel je alles om jouw badminton trainingen en wedstrijden naar een hoger niveau te tillen. Wil je een nieuw badminton racket kopen? Wij beschikken over een enorm assortiment AdidasCarltonDunlopFZ ForzaVictor en Yonex badminton rackets.

Wil je een nieuw badminton racket kopen maar wil je graag een advies, kom dan langs onze winkel of neem contact met ons op.

Over AllRackets.com

AllRackets.com is de webshop voor al je badminton producten. We streven ernaar de #1 online badminton winkel voor badmintonspelers in heel Europa te zijn. We bieden het breedste assortiment producten, de beste klantenservice en bedienen atleten overal ter wereld. Ons assortiment omvat:

Badminton rackets van: AdidasCarltonDunlopFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton schoenen van: AdidasFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton shuttles van: AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton tassen van: AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex

Alle badmintonproducten zoals grips, rackets, schoenen, shuttles, snaren, tassen en andere uitrusting zijn te vinden via het menu bovenaan de website.

Ben je op zoek naar kleding specifiek voor badminton en wil je graag badmintonkleding, dan vind je in deze winkel ook kleding, zoals korte broeken, rokjes, lange broeken, T-shirts, polo’s en trainingspakken. Kleding, teamkleding en clubkleding vind je voor de scherpste prijs bij badmintonspecialist AllRackets.com.

Wil je een nieuw badminton racket kopen maar je hebt wat hulp nodig, heb je een product vraag of iets niet kunt vinden, neem dan contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan eenvoudig via het contactformulier of je kunt Whatsapp bericht sturen naar +31 (0) 640197739. Je kunt ook langskomen in onze fysieke badmintonwinkel om het assortiment te zien, voelen en passen.

DutchEnglishGerman