Meteen naar de inhoud

Yonex Nanoflare rackets

Yonex Nanoflare rackets

Ben je opzoek naar een zeer snel en wendbaar badminton racket voorzien van veel innovaties dan zijn de Yonex Nanoflare rackets perfect voor je!


Yonex Nanoflare rackets kenmerken

Sonic Flare System White

SONIC FLARE SYSTEM

Maximale shuttle versnelling

Het revolutionaire nieuwe grafietmateriaal TORAYCA M40X en SUPER HMG bieden ongeëvenaarde kracht en stabiliteit voor maximale shuttleversnelling.

badminton aeroframe

NIEUW AERO FRAME

Sla de shuttle verder en sneller

AERO Frame-technologie is ontworpen voor snelheid en is gebouwd om te buigen bij impact en onmiddellijk terug te springen, waardoor de shuttle verder en sneller kan worden gelanceerd.

TOPMODEL

Yonex Nanoflare 700

Het absolute topmodel binnen de Yonex Nanoflare rackets serie is de Yonex Nanoflare 700! Dit badminton racket is ontworpen met de dunste schacht in de geschiedenis van Yonex-rackets, traditioneel hol van binnen maar nu met grafietmateriaal in de kern, wat resulteert in een vermindering van de luchtweerstand met 11,8%.

Door de as massief te maken, neemt de veerkracht toe, waardoor sterke continue slagen mogelijk worden.
Dit Yonex Nanoflare racket is het racket van wereld toppers: Carolina Marin en Ratchanok Intanon

carolina marin ratchanok intanon

Wil je een nieuw Yonex Nanoflare racket kopen dan ga je natuurlijk naar de badminton winkel

Naar badminton winkels hoef je niet verder meer te zoeken. Bij Allrackets.com bestel je alles om jouw badminton trainingen en wedstrijden naar een hoger niveau te tillen. Wil je een nieuw badminton racket kopen? Wij beschikken over een enorm assortiment AdidasCarltonDunlopFZ ForzaVictor en Yonex badminton rackets.

Wil je een nieuw badminton racket kopen maar wil je graag een advies, kom dan langs onze winkel of neem contact met ons op.

Over AllRackets.com

AllRackets.com is de webshop voor al je badminton producten. We streven ernaar de #1 online badminton winkel voor badmintonspelers in heel Europa te zijn. We bieden het breedste assortiment producten, de beste klantenservice en bedienen atleten overal ter wereld. Ons assortiment omvat:

Badminton rackets van: AdidasCarltonDunlopFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton schoenen van: AdidasFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton shuttles van: AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton tassen van: AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex

Alle badmintonproducten zoals grips, rackets, schoenen, shuttles, snaren, tassen en andere uitrusting zijn te vinden via het menu bovenaan de website.

Ben je op zoek naar kleding specifiek voor badminton en wil je graag badmintonkleding, dan vind je in deze winkel ook kleding, zoals korte broeken, rokjes, lange broeken, T-shirts, polo’s en trainingspakken. Kleding, teamkleding en clubkleding vind je voor de scherpste prijs bij badmintonspecialist AllRackets.com.

Wil je een nieuw badminton racket kopen maar je hebt wat hulp nodig, heb je een product vraag of iets niet kunt vinden, neem dan contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan eenvoudig via het contactformulier of je kunt Whatsapp bericht sturen naar +31 (0) 640197739. Je kunt ook langskomen in onze fysieke badmintonwinkel om het assortiment te zien, voelen en passen.

DutchEnglishGerman