Meteen naar de inhoud

Yonex Nanoray rackets

Yonex Nanoray rackets 1

Ben je opzoek naar een zeer snel en wendbaar badminton racket voorzien van veel innovaties dan zijn de Yonex Nanoray rackets perfect voor je!


Yonex Nanoray rackets kenmerken

B Nanometric

NANOMETRIC

NANOMETRIC * verbetert de hechtsterkte tussen de koolstofvezels waardoor de constructie van de racket-steel naar een hoger niveau getild kan worden. Door de hoeveelheid koolstof in de steel te verminderen door het 60% * dunner te maken dan een conventioneel racket met behoud van stijfheid, heeft YONEX een revolutionair lichtgewicht racket gecreëerd met een bliksemsnelle snelheid en controle.

* NANOMETRIC is het nieuwe materiaal dat de NANOALLOYTM-technologie van Toray toepast Industries, Inc.

B X Fullerene

X-FULLERENE

Meer stabiliteit

De nieuwe generatie X-Fullerene heeft 4 radiale ribben die koolstofatomen verenigen om een ​​voetbalachtige structuur te vormen. De X-Fullereen wordt gebruikt in de hars die de koolstofvezels bindt en de crosslinkconstructie creëert. De vertienvoudiging van de bindkracht maakt het mogelijk om 5% meer afstotingskracht en 15% meer stabiliteit te creëren.

B Solid Feel Core

SOLID FEEL CORE

Vermindert trillingen

De ingebouwde solide kern vermindert schadelijke diverse trillingen bij impact. Alle rackets die in Japan worden vervaardigd (Nanoray 900, Z-Speed), hebben een Solid Feel Core.

TOPMODEL

Yonex Nanoray Z-Speed

Het absolute topmodel binnen de Yonex Nanoray rackets serie is de Yonex Nanoray Z-Speed!

De Yonex Nanoray Z-Speed Yellow ​​is een van de snelste badminton rackets ooit geproduceerd door Yonex. Een badmintonracket voor de snelle en aanvallende badmintonspeler.

Tan Boon Heong (Maleisië) heeft op 28 juli 2013 zijn eigen badminton smash Guinness World Record gebroken. Zijn snelste badminton hit kwam uit op 493 km per uur met behulp van Yonex Nanoray Z-Speed​​.

Tan Boon Heong
Tan Boon Heong

Wil je een nieuw Yonex Nanoray racket kopen dan ga je natuurlijk naar de badminton winkel

Naar badminton winkels hoef je niet verder meer te zoeken. Bij Allrackets.com bestel je alles om jouw badminton trainingen en wedstrijden naar een hoger niveau te tillen. Wil je een nieuw badminton racket kopen? Wij beschikken over een enorm assortiment AdidasCarltonDunlopFZ ForzaVictor en Yonex badminton rackets.

Wil je een nieuw badminton racket kopen maar wil je graag een advies, kom dan langs onze winkel of neem contact met ons op.

Over AllRackets.com

AllRackets.com is de webshop voor al je badminton producten. We streven ernaar de #1 online badminton winkel voor badmintonspelers in heel Europa te zijn. We bieden het breedste assortiment producten, de beste klantenservice en bedienen atleten overal ter wereld. Ons assortiment omvat:

Badminton rackets van: AdidasCarltonDunlopFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton schoenen van: AdidasFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton shuttles van: AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex.
Badminton tassen van: AdidasCarltonFZ ForzaVictor en Yonex

Alle badmintonproducten zoals grips, rackets, schoenen, shuttles, snaren, tassen en andere uitrusting zijn te vinden via het menu bovenaan de website.

Ben je op zoek naar kleding specifiek voor badminton en wil je graag badmintonkleding, dan vind je in deze winkel ook kleding, zoals korte broeken, rokjes, lange broeken, T-shirts, polo’s en trainingspakken. Kleding, teamkleding en clubkleding vind je voor de scherpste prijs bij badmintonspecialist AllRackets.com.

Wil je een nieuw badminton racket kopen maar je hebt wat hulp nodig, heb je een product vraag of iets niet kunt vinden, neem dan contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan eenvoudig via het contactformulier of je kunt Whatsapp bericht sturen naar +31 (0) 640197739. Je kunt ook langskomen in onze fysieke badmintonwinkel om het assortiment te zien, voelen en passen.

DutchEnglishGerman