AllRackets.com bij jouw op de club

Badminton rackets testen, schoenen passen en advies bij jullie in de sporthal
Welkom bij AllRackets.com, jouw ultieme bestemming voor alles wat met badminton te maken heeft! Duizenden tevreden klanten gingen jou al voor. Bij AllRackets.com bieden we een unieke service: we brengen onze uitgebreide badmintonwinkel naar jouw club op de door jou gekozen speelavond. Dit betekent dat je in jouw vertrouwde omgeving rackets kunt testen, schoenen kunt passen en deskundig racket advies kunt ontvangen.
 • Geen kosten voor de vereniging. We komen gratis naar je toe.
 • We nemen ook producten op aanvraag mee. Spelers kunnen hun wensen vooraf aangeven via een online formulier.
 • Deskundig racket- en schoenen advies van onze experts
 • Ook te combineren met een clinic van AllRackets.com
 • Voor vereniging in de regio Zuid-West Nederland, maar ook daarbuiten.

Interesse? Neem vandaag nog contact op!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, bel ons op 06-40197739, stuur een e-mail naar info@allrackets.com of vul onderstaande aanmeldformulier in. We nemen daarna zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en jou te helpen met al jouw badminton vragen en behoeften.

AllRackets.com: Jouw Partner voor Badminton Racket Testen, Badmintonwinkel en Deskundig Racket Advies.

  Heb je ook interesse in een badmintonclinic op de club?

  Waar kan je ons vinden?

  Komen we nog niet langs bij jou op de club? Niet getreurd. Je kan ons natuurlijk ook bezoeken als we bij een andere club op bezoek gaan. Hier zie je een lijst van clubs waar wij binnenkort zijn te vinden.

  Zie je ons liever bij jou op de club verschijnen? Neem dan contact op met het bestuur of de voorzitter van jouw club en informeer voor ons naar de mogelijkheden. Er zijn geen kosten voor de club of de leden.

  BC Bios | Noordwijk

  Dinsdag 10 september van 19:00 - 22:00 uur

  Sportpark Duinwetering
  Duinwetering 105
  2203 HM, Noordwijk Zh

  10
  SEP

  AllRackets.com verzorgt ook clinics bij jou op de club

  Naast onze mobiele shop die naar jouw club komt, bieden we ook badmintonclinics aan.

  Zijn jullie competitieteams klaar voor de competitie? Of ontbreekt het aan een trainer op de club en wil je toch af en toe een training aanbieden aan je spelers? Dat kan! Michel da Silva, bondscoach van de nationale jeugdselectie en RTC Den Haag, heeft ruime ervaring in het geven van trainingen. Hij heeft ook teams uit de Eredivisie getraind. Of het nu gaat om competitiespelers, recreatieve spelers of groepen, voor elk niveau is er een passende clinic. Michel stemt elke training af op het niveau van de groep.