Betaalmogelijkheden | AllRackets.com


Betalingswijze
De geplaatste orders dienen vooruit betaald te worden betaald via bank of giro.

1. Ideal
Ideal logo

2. Creditcard (verloopt via onze betaalprovider Multisafepay)
Mastercard VISA

3. Zelf overschrijving


1.1. Ideal
Met iDeal kunt u op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. U rekent af via een beveiligde Internet betaalomgeving. Tot nu toe werken de volgende banken met iDeal: ABN Amro Bank, Fortis, SNS Bank, ING Bank en Rabobank. Wanneer u bij stap 3 in het bestelproces bent gearriveerd, klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht al is klaargezet. Na het invullen van een aantal gegevens kunt u het bedrag overmaken. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de AllRackets.com Webshop krijgt een seintje dat de bestelling is betaald. Vervolgens gaan we over tot verzending van de bestelling. Meer informatie over deze betaaloptie vindt u op https://www.ideal.nl.

1.2. Betaling is niet gelukt
Voor overige vragen/problemen kunt u contact opnemen met de klantenservice van AllRackets.com.
Telefoonnummer 06-40197739 of per e-mail info@allrackets.com.

2. Creditcard (verloopt via onze betaalprovider Multisafepay)
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, vult u uw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Uw creditcardgegevens worden verstuurt via een ssl-beveiligde service. Wij accepteren Eurocard/Mastercard en Visa. Uw bestelling wordt per direct in behandeling genomen. Via onze betaalprovider Multisafepay wordt de betaling afgewikkeld. Uw creditcard wordt belast na levering van uw bestelling. Kiest u voor creditcard dan brengen wij € 2,95 betaalkosten in rekening.

3. Zelf overschrijven
U schrijft zelf het totale bedrag (inclusief verzendkosten) van de order over. Vergeet niet het factuurnummer en uw naam te vermelden waar u de bestelling mee deed.

T.n.v. All Rackets.com.
ING Bank, IBAN: NL92INGB0005780922
BIC: INGBNL2A