Onze openingstijden

Ben je van plan om onze Badminton winkel in Delfgauw te bezoeken? Houd er dan rekening mee dat onze openingstijden kunnen variëren vanwege toernooien, clinics en trainingen. Om teleurstelling te voorkomen, raden we je aan om altijd even op onze website te kijken naar de meest actuele openingstijden voordat je vertrekt.

Of je nu een nieuw racket, schoenen of accessoires nodig hebt, ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen. We hebben een breed assortiment aan badmintonproducten van hoge kwaliteit waaruit je kunt kiezen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis en ervaring in de badmintonsport en geven je graag advies op maat.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze Badminton shop en je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting voor jouw spel.

Waar kan je ons vinden?

Ploegerstraat 4
2645 LW
Delfgauw

Parkeren

Direct voor de deur van onze Badminton winkel in Delfgauw zijn er twee speciaal gereserveerde plaatsen voor jou beschikbaar. Je kunt hier gratis parkeren en genieten van het gemak van een snelle en eenvoudige parkeerervaring.

Contact

Tel: +31 (0) 640197739 (alleen tijdens openingstijden)
Whatsapp : 0640197739
Email: info@allrackets.com