Nederland: Gratis verzending vanaf € 100,-
België & Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

Dunlop Z-STAR Control 88 + Gratis Hoes

De Dunlop Z-STAR Control 88 is een professioneel badminton racket ontworpen met de nieuwe Miyazaki made-in-Japan shaft en Sonic Core Infinergy.

De Sonic Core bevindt zich in de 2 en 10 uur-zones van het racket, dempt impactschokken en vermindert frametrillingen tot 37%, wat resulteert in een comfortabeler slaggevoel en een verminderde kans op blessures.

Dankzij de stijve steel en topzware balans is de Dunlop Z-STAR Power 88 een racket voor de zeer aanvallende speler! Domineer de baan met de perfecte mix van aanval en controle en bestel dit Dunlop badminton racket vandaag nog!

AllRackets.com levert dit badmintonracket standaard bespannen.

144.95

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

**Houd er rekening mee dat als er upgrades zijn geselecteerd, het artikel niet kan worden geretourneerd omdat het product is aangepast. Alle andere consumentenrechten zijn nog steeds van toepassing en retourzendingen worden geaccepteerd als wordt aangenomen dat het originele artikel een fabricagefout heeft**
**Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan de maximale bespankracht aangegeven in onze specificaties, vervalt de garantie van je racket.**
Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Extra informatie

Flexibiliteit

Voorraad

Gewicht van racket

Balans

Maximale bespankracht

Merk

Dunlop

Gripmaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Dunlop Z-STAR Control 88 + Gratis Hoes Dunlop Z-STAR Control 88 + Gratis Hoes
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…