FZ Forza HT Power 34 (onbespannen)

$158.51

De FZ Forza HT Power 34 is een Head Heavy en Stijf badmintonracket van FZ Forza!
Met een head heavy racket krijg je extra power in je slagen en voor je badmintonspel. Kracht is erg handig in het aanvallende spel als het gaat om het sturen van een smash naar je tegenstander vanaf de achterlijn. Met de FZ Forza HT Power 34 badmintonracket kun je de aanval domineren.

Het badmintonracket is stijf in de steel waardoor je veel controle krijgt. De combinatie van een head heavy en stijf racket is echt goed. Je krijgt zowel kracht als controle, de combinatie is goed omdat je bijvoorbeeld je krachtige slagen moet kunnen beheersen en binnen de baan moet kunnen houden. De combinatie stelt je ook in staat om in alle facetten van het spel op het badmintonveld te presteren.

Het gewicht is 88 g, dat valt in de categorie normaal, maar beweegt in de richting van de zware categorie. Je speelt met een medium snel racket, maar met extreem veel power voor je spel.

Dit topmodel van FZ Forza komt in een mooi en simpel design, in een helder blauwe kleur met witte details.

Op voorraad

$

FZ Forza HT Power 34

Dit model maakt deel uit van de FZ Forza Power-serie. De Power-serie is een serie van hoge kwaliteit die geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar kracht voor hun spel.

Balans

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

FZ Forza Slider
Over FZ Forza

Het online kopen van een FZ Forza product doe je eenvoudig en snel bij AllRackets.com. AllRackets.com heeft het grootste assortiment met de meeste keuze aan FZ Forza producten, van badmintonrackets en schoenen tot allerlei accessoires. In deze webshop vindt u alle producten van FZ Forza voor de beste prijs.

FZ FORZA is van topkwaliteit uitrusting tegen eerlijke prijzen, ontwikkeld in Denemarken door badmintonspelers voor badmintonspelers. FZ FORZA is altijd stijlvol, uitdagend en competitief! Het idee van een Deens kwaliteitsproduct tegen een eerlijke prijs als alternatief voor de Aziatische merken bleek een goed product, en in 1993 was FZ FORZA al het op één na grootste badmintonmerk in Denemarken.

Heeft u vragen over FZ Forza producten? Neem dan contact op met onze klantenservice om u te helpen met uw keuze. AllRackets.com | Topkwaliteit en Service!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FZ Forza HT Power 34 (onbespannen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.